itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Operations Expert Integration

Företag Jula AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-11

Ansök nu

Operations Expert Integration

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge, Polen och Finland. Julas omsättning 2022 var 9,7 miljarder SEK.

Lockas du av att arbeta med drift och integration, och vill vara med på Julas digitala transformationsresa? Trivs du tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor i en ständigt utvecklande miljö? Då kan det vara dig vi söker!  

Det här gör man som Operations Expert Integration

Som Operations Expert Integration ansvarar du för att integrationer och flöden fungerar optimalt. Detta innebär allt ifrån övervakning av integrationsplattformar och korrigering av eventuella fel, till att hjälpa till med felsökningar och vidareutveckling av supportprocesser. 

När incidenter uppstår är det du som hanterar dessa, antingen själv eller i samarbete med andra, både inom och utanför integrationsteamet. Du kommer också att ansvara för de tekniska integrationsplattformarnas löpande underhåll i samarbete med våra leverantörer. Jula använder idag primärt integrationsplattformen iCore. 

Rollen innebär många kontaktytor både inom Jula och med externa parter, och du kommer att hantera många parallella arbetsuppgifter där din förmåga att prioritera kommer till stor nytta. Vi värdesätter tid tillsamman med fysiska möten på vårt kontor i Skara, men tillämpar ett flexibelt arbetssätt där möjlighet finns att arbeta delvis på distans.  

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

För att lyckas i den här rollen ser vi att du har flera års arbetserfarenhet av integrationer och drift/support. Erfarenhet ifrån iCore plattformen eller motsvarande är mycket meriterande men inte ett krav. Har du erfarenhet av ITIL är även detta meriterande.

Det här är du som person

Du är service-minded, strukturerad och van att ta ansvar och säkerhetsställa att leverans sker med kvalité. Vidare ser vi att du är en team-player som drivs av att dela med dig av din erfarenhet och expertis.

Bra att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, och placeringsort är på vårt huvudkontor i Skara. Tillträde enligt överenskommelse.

Såhär söker du

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök redan i dag!  Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta Daniel Persson, Digital Operations Manager på tel +4651168403, eller via daniel.persson@jula.se. Sista ansökningsdag för tjänsten är den 2023-06-11.

Dela detta jobb

Operations Expert Integration

Jula AB