itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Operations Support Specialist Integration

Företag Jula AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-11

Ansök nu

Operations Support Specialist Integration

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge, Polen och Finland. Julas omsättning 2022 var 9,7 miljarder SEK.

Vill du arbeta med användarsupport och säkerställa att våra integrationer fungerar optimalt? Tycker du om att arbeta med kompetenta och trevliga kollegor i en ständigt utvecklande miljö? Då kan det vara dig vi söker!  

Det här gör man som Operations Support Specialist Integration 

Som Operations Support Specialist Integration jobbar du i vår IT First Line avdelning, med en blandning av användarsupport och övervakning/korrigering av våra integrationsjobb, med fokus på våra verksamhetssystem. Jula använder idag iCore som integrationsplattform. Inom IT First Line finns en stark teamanda och stora möjligheter till att få lära och utvecklas.  

IT First line ingår i IT Digital Operations som ansvarar för drift och support av alla Julas IT system, infrastruktur och klienter m.m. Rollen innebär kontakt med flera olika typer av användare och du kommer att hantera många parallella arbetsuppgifter där din förmåga att prioritera kommer till stor nytta. 

Vi värdesätter tid tillsamman med fysiska möten på vårt kontor i Skara, men tillämpar ett flexibelt arbetssätt där möjlighet finns att arbeta delvis på distans.   

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter 

Du kanske är i början på din karriär och vill jobba med verksamhetsnära IT, där det finns stora möjligheter till personlig utveckling. Hos oss kommer du att erbjudas den introduktion och utbildning som krävs för att du skall kunna hantera ditt uppdrag på bästa sätt. Erfarenhet ifrån integrationsplattformar, eller att ha jobbat i en IT First line/servicedesk är meriterande men inte ett krav.  

Det här är du som person 

Du är service minded, har en stor vilja att hjälpa andra och trivs med ett högt tempo. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vilja att utvecklas. 

Bra att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, och placeringsort är på vårt huvudkontor i Skara. Tillträde enligt överenskommelse.

Såhär söker du

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök redan i dag!  Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta Erica Mattsson, Operations Lead på tel. +4651168404, eller via erica.matsson@jula.se. Sista ansökningsdag för tjänsten är den 2023-06-11.

Dela detta jobb

Operations Support Specialist Integration

Jula AB