itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Operatör till Smältverket på Bruzaholms Bruk.

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-09

Ansök nu

Operatör till Smältverket på Bruzaholms Bruk.

Blotta tanken på vår historia är svindlande och det är få förunnat att kunna blicka tillbaka på ett mer än 350 år långt arv. Vi – och de före oss – har arbetat hårt och långsiktigt och satt tydlig prägel på dagens Bruzaholms Bruk. Med vår historia i ryggen är det framtiden vi tar sikte på.

ARBETSUPPGIFTER
 Arbetsuppgifter i ett smältverk består av uppställning av gjutformar, uppslagning, avgjutning och skötsel/drift av ugnar. Gjuteribranschen är ett gammalt hantverk och det är viktigt att du är noggrann och gillar att jobba med händerna, detta för att vi fortsatt ska leverera en kvalitetsprodukt till våra slutkunder.  Vidare kommer du i rollen som Operatör att 

  • Ansvara för att det alltid finns produktionsmaterial på plats.
  • Åtgärda och rapportera avvikelser.
  • Kunna vara behjälplig på andra produktionsstationer
  • En del tunga lyft kan förekomma men det ser du inte som några problem.

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER
Gillar du att jobba och vara en del i ett lag för att nå uppsatta mål, då kan du vara personen för oss. Är du intresserad av att lära dig nya saker och utvecklas i din yrkesroll, då kan Bruzaholms Bruk vara företaget för dig.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ser att du som person är säkerhetsmedveten, gillar att jobba i lag och har förmågan att se möjligheter. Du ska besitta ett eget driv och ta initiativ för det egna arbete, viljan att lära sig och visa framfötterna är saker vi som bolag värderar högt.
Som en del av en säker arbetsmiljö är det av största vikt att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Truck och Traverskort är meriterande.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Operatör är ett konsultuppdrag på heltid som initialt är på 6 månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos Bruzaholms Bruk AB. Efter 6 månader har Bruzaholms Bruk AB för avsikt att erbjuda dig en anställning.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela detta jobb

Operatör till Smältverket på Bruzaholms Bruk.

Eterni Sweden AB