itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Praktikplats inom IT Visby

Starka tillsammans - Bli en av oss 
Som en av nordens främsta inom betallösningar kan vi erbjuda en stimulerande och kreativ arbetsmiljö. Vi är öppna för nya idéer och arbetssätt samtidigt som vi alltid strävar efter att göra det enkelt och lätt för våra kunder. 

Hos oss kan du utveckla din kompetens tillsammans med engagerade ledare och kollegor. Vill du utmanas i din yrkesroll och arbeta i en stark gemenskap där vi tar hand om varandra, samtidigt som vi visar varandra uppskattning är vi rätt arbetsplats för dig.  

Studerar du till systemvetare och ska söka praktikplats i Visby? Då är det bra att kolla med oss först.

Vi kan ha möjligheten för just dig att få testa dina kunskaper hos en stor arbetsgivare på Gotland som jobbar med (enligt oss) det mest spännande inom tech just nu – betalningslösningar.

Vad ska ingå i din ansökan: Skicka in din ansökan genom att klicka på knappen. I ansökan vill vi att det framgår:

  • Period för praktiken

  • Vad du gör nu, vad du har gjort tidigare

  • Motivering till varför just du ska få praktikplats

  • Kursbeskrivning för praktikperioden

Möjlighet att få göra tester: Vi använder tester i så gott som alla våra rekryteringar och vi vill erbjuda dig att genomföra dem när du skickar in din ansökan. Bra att veta är att testerna inte kommer utgöra grund för urval utan endast är en möjlighet att testa.

Om PayEx: PayEx består utav två affärsområden, Ledger & Factoring och Swedbank Pay och vi har kontor i Visby, Stockholm, Oslo, Helsingfors, Lahti och Köpenhamn. 

Som praktikant på PayEx IT kommer du vara placerad i Visby och tillhöra Ledger & Factoring, a.k.a. LF. Vår IT-funktion innehåller fyra områden där respektive område tar olika ansvar för det vi levererar; Change, Development, Delivery och Tech. 

Med egna utvecklarteam, den senaste tekniken och en samlad erfarenhet från flera decennier effektiviserar vi fakturering.

Vi erbjuder tjänster inom fakturering, finansiering, kontotjänster och inkasso.

Bra att känna till är att vi arbetar enligt den agila metoden, Scrum. Det finns stor chans att du redan kommit i kontakt med scrum och det kommer att vara hjälpsamt under din praktik här hos oss. Följ länken för en 5-min introduktion till scrum Scrum in under 5 minutes - YouTube 

 

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

logga
Praktikplats inom IT Visby

PayEx Sverige AB