itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

PROGRAMMERARE INOM DIGITAL TRANSFORMATION

Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-01

Ansök nu

PROGRAMMERARE INOM DIGITAL TRANSFORMATION

Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga och bidra till en mer tekniskt hållbar framtid. 

Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Vi erbjuder dig ett innovativt arbete på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt, där du får stå i frontlinjen av den gröna industriella omställningen, tillsammans med ditt team. 

Vi söker dig som vill ingå i ett team av kompetenta medarbetare inom industriell digitalisering hos AFRY Process Industry, som expanderar i norra Sverige. Fokus ligger på att leverera tekniska IT-lösningar, främst till produktions- och processindustri och med stark koppling till den gröna omställningen som sker i regionen. 

Om tjänsten: 

Vi jobbar i team med blandade kompetenser som löser uppgifter hela vägen från analys, design och utvecklingsfas till test och idrifttagning hos kund. I stora drag handlar det om att lösa kundernas problem med hjälp av många olika tekniker och verktyg. Detta är rollen för dig som vill nyttja hela din kunskapsportfölj inom såväl IT som industri, samt gruva. Fokus ligger på att leverera tekniska IT-lösningar, till främst produktions- och processindustri och med stark koppling till den gröna omställningen. 

Vem är du? 

Vi söker dig som nyfiken, älskar utveckling och problemlösning i kombination med god känsla för kundservice. Här är dina kontaktytor många, både internt med kompetenta kollegor och externt med våra kunder och därför värdesätter vi din samarbets- och kommunikationsförmåga högt. Du har lätt för att stötta och agera konsultativt samt kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift. 

 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, men vi tänker även att du har:

  • En examen inom relevant tekniskt område, så som dataingenjör, civilingenjör inom datateknik eller kanske teknisk fysik. 

  • Konsulterfarenhet, särskilt meriterande som systemutvecklare

  • Intresse, erfarenhet och ett tekniskt kunnande av språk som; C#, .NET, SQL, Oracle, C, C++ m.m. 

  • B-körkort 

Skulle du dessutom ha erfarenhet från produktions- och/eller processindustri samt kunskap om Machine Learning-verktyg och algoritmer, dataplattformar som OSIsoft PI MQTT ser vi det som meriterande. 

Rollen och uppdragen anpassas efter din kompetens, vi tror starkt på utveckling för våra konsulter.

 

Varför AFRY?

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer lära oss av dig.

På AFRY har du även möjlighet att skapa ett hållbart byggande och arbeta i en organisation som skapar verklighet av visioner. Arbetet är omväxlande med stora möjligheter till personlig utveckling. Vi kommer bli ännu bättre, till våren ska vårt nya kontorshus står klart. Läs gärna vidare på https://afry.com/sv/jobba-i-Lulea

Ansökan

Sista ansökningsdagen är 2023/10/01. Rekryteringen sker i samarbete med Poolia och du är välkommen att höra av dig till Sofie Casselgren 076-773 86 72 vid eventuella frågor och funderingar.

Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, tveka därför inte på att skicka in ditt CV redan idag.
Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

logo
PROGRAMMERARE INOM DIGITAL TRANSFORMATION

Workspace Recruit