itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektkoordinator på deltid till Jobbsprånget

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-15

Ansök nu

Projektkoordinator på deltid till Jobbsprånget

Academic Work söker nu en studerande Projektkoordinator på deltid till Jobbsprånget. Vill du arbeta i en spännande organisation som gör skillnad i samhället? I den här rollen erbjuds du ett meriterande extrajobb inom administration med engagerade kollegor. Sök redan idag då vi går igenom ansökningar löpande!

Företag: Jobbsprånget

Stad: Stockholm

Jobbkategori: IT

Roll: Projektkoordinator/projektassistent

Omfattning: Deltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Remote

Vi söker dig som

 • Studerar på universitet/högskola med minst 1 år kvar av studier.

 • Har grundläggande kunskaper inom excel, samt gärna inom att genomföra undersökningar och sammanställa resultat.

 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, eftersom du kommer att använda dig av dessa språk i tjänsten.

 • Har viss tidigare erfarenhet från en administrativ och/eller kundnära roll.

 • Har god systemvana och snabbt kan sätta dig in i nya system.

Det är meriterande om du:

 • Har tidigare erfarenhet från en liknande roll.

 • Har erfarenhet av att arbeta i CRM-system, gärna Salesforce.

Som person är du strukturerad och kan hantera flera arbetsuppgifter och deadlines parallellt samt göra genomtänkta prioriteringar. Vi ser även att du är noggrann i ditt arbete och har ett kvalitetsfokus i allt du gör. Vidare är du professionell och bra på att samarbeta.

Rollen passar dig som är analytisk, och som trivs i en koordinerande roll där du får ta stort eget ansvar och möjlighet att lära dig arbeta i CRM-system. Vidare är du flexibel och kan anpassa sig snabbt vid förändringar. Vi väntar oss många ansökningar för denna tjänst och kommer (utöver kraven) lägga vikt vid din motivering för tjänsten.

Övrig information

 • Start: Omgående/juni.

 • Omfattning: Deltid, ca 2 dagar/vecka. Du kommer lägga ditt schema ihop med närmsta chef på uppdraget. Under sommaren finns möjlighet att något mer/mindre än 2 dagar/vecka, om så önskas.

 • Placering: Vasagatan 28. Viss möjlighet till remote-arbete när man är självständig i arbetet.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Bli en del av Academic Work

Som konsult hos Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och du får ta del av fantastiska förmåner.

Arbetsbeskrivning

Jobbsprånget är en så kallad social entreprenör vars syfte är att få ut utrikes födda akademiker till svenska arbetsgivare. Verksamheten är störst i Sverige inom området och växer snabbt. De består idag av tolv medarbetare och är placerade mitt i city i attraktiva lokaler.

I rollen som projektkoordinator kommer du att tillhöra ett expanderande team bestående av kommunikatörer och säljare, och rapportera till ledning. Miljön präglas av en start up-känsla och en positiv stämning med högt i tak och alla i teamet har ett stort samhällsengagemang.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Jobbsprånget. Uppdraget är på deltid (ca 2 dagar/vecka) och sträcker sig långsiktigt under din studieperiod.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Som Projektkoordinator kommer du att arbeta administrativt och koordinerande. Bland annat kommer du att:

 • Stötta organisationen och fungera som säljstöd för ledningen och säljarna. Du kommer till exempel att arbeta i deras säljstödssystem (Salesforce) med uppdateringar, målgruppsindelningar och utskick samt koordinera kundträffar.

 • Sammanställa rapporter kopplade till Jobbsprånget.

 • Vidare kommer du ha ett extra ansvar för aktiviteter, bland annat i kontakt med Arbetsförmedlingen samt ansvar för backoffice-relaterade arbetsuppgifter.

Dela detta jobb

Projektkoordinator på deltid till Jobbsprånget

Academic Work