itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektledare Uppsala

Företag Data Ductus
Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Projektledare Uppsala

Vi söker dig som trivs i en ledande roll. Du uppmuntrar nytänkande och bidrar till ett kreativt arbetsklimat. Vi söker dig som tillsammans med oss vill hjälpa våra kunder att dra nytta av digitaliseringens möjligheter. 

Jobbeskrivning  
Som konsult hos oss har du möjlighet att arbeta med varierande projekt i olika uppdrag i en mängd olika miljöer. Teamet du leder kan bestå utav kollegor, kundens personal eller konsulter från andra bolag.  

Din ledande förmåga att engagera och motivera projektets deltagare bidrar till att projektet uppnår uppställda mål avseende tid, kvalitet och ekonomi. Vår drivkraft i projektet är att överträffa kundens förväntningar! 

Vi jobbar inom flera branscher och erbjuder våra projektledande tjänster i allt ifrån mindre förstudier till större projekt. Det finns stora möjligheter att arbeta lokalt, men inom företaget finns även möjlighet att arbeta med internationella projekt.  

Du ansvarar för att dina arbetsuppgifter utförs med hög kvalitet inom givna förutsättningar. Till din hjälp har du stöttande kollegor som du kan utbyta erfarenhet och kunskap med.   

Har du en mer teknisk bakgrund finns möjlighet till mer tekniska ledarroller, t.ex. teknisk projektledare.  

Vem söker vi?  
Vi tror att du har arbetat inom IT-branschen i flera år och att du har en relevant utbildning, alternativt bred dokumenterad erfarenhet inom efterfrågat kunskapsområde. Du har förmågan att planera, organisera samt utvärdera insatser. Vid behov agerar du för att sätta in åtgärder för att säkerställa att projektet fortlöper.  

Har du dessutom en teknisk utbildning från universitet/högskola är det ett plus, likaså erfarenhet från offentlig sektor. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av projektmodeller. Även erfarenheter av förvaltningsstyrningsmodeller samt ITIL är meriterande.  

Eftersom vi gärna jobbar i team är det viktigt att du trivs med det, och att du har en vilja att dela med dig av din kunskap och dina idéer. Vi värdesätter också att du visar engagemang och är ansvarskännande. Du gör ditt bästa i teamet genom att vara en god kollega.  

Vad erbjuder vi?  
Samarbete, kommunikation och snabb feedback är ledord hos oss.   

Våra styrkor är vår djupa tekniska kompetens, flexibilitet och integritet. Vi erbjuder löpande kompetensutveckling som du själv är med och påverkar. Du har alltid tillgång till företagets samlade kunskapsbas som stöd i ditt arbete.  

Vår vision är att möjliggöra digital transformation för en hållbar värld. 

Vi vill förstås ha roligt på jobbet, och erbjuda en bra balans mellan arbetsliv och privatliv. För oss är gemenskap och sammanhållning viktigt och därför arrangerar vi gärna sociala aktiviteter. Vi har flexibla arbetstider med möjlighet till distansarbete och bra förmåner som exempelvis kollektivavtal och friskvårdsbidrag.  

Om Data Ductus   
Data Ductus är ett modernt, flexibelt företag som erbjuder högkvalitativa IT-tjänster för stora och medelstora företag och organisationer. Vi arbetar nära våra kunder och bygger långsiktiga relationer där våra tjänsteområden är affärsutveckling, systemutveckling, systemintegration samt drift, förvaltning & support. På vårt kontor i Uppsala är vi kring 75 medarbetare.  

Om tjänsten  
Ort: Uppsala  
Omfattning: Heltid  
Tillträde: Enligt överenskommelse  

Frågor  
Kontakta gärna Ludwig Eriksson om du vill veta mer om företaget eller om möjligheten till jobb på Data Ductus. Du når Ludwig enklast på mail: ludwig.eriksson@dataductus.se

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Projektledare Uppsala

Data Ductus