itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektledare inom system och processutveckling till BalCom

Företag EdZa AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-23

Ansök nu

Projektledare inom system och processutveckling till BalCom

BalCom – det lilla bolaget med de stora uppdragen.
Om du trivs med att arbeta i ett mindre konsultbolag med stort personligt ansvar, trevliga kollegor och med spännande uppdrag kan BalCom vara bolaget för dig!

Om BalCom
BalCom är ett konsultbolag som främst tillhandahåller konsulter inom projektledning, system- och processförändring samt digitalisering. De tror på ett nära samarbete med kunden, att alltid överträffa ställda förväntningar. Balcom tar uppdrag främst hos större koncerner, till exempel hos telekombolag.


Om teamet och tjänsten
Teamet består idag av ca 20 personer inklusive underkonsulter. Deras modell visar sig vara framgångsrik varför de nu vill expandera mot nya kunder!

Som projektledare kommer du driva egna projekt men även vara en del av större projekt typiskt i team med 2-3 kollegor i kundens organisation. De anlitas ofta för att knäcka de svårare delarna av större digitaliseringsprogram.

Vi söker dig

  • Högskoleutbildning med en relevant inriktning

  • Har några års erfarenhet av liknande arbete antingen inom konsultbolag eller anställd på ett större bolag och jobbat med system och processförändring.

  • Trivs i rollen som konsult och som snabbt kan sätta dig in i nya organisationer och olika projekt, både stora som små.

Som person ser vi att du uppskattar att arbeta i ett entreprenörsföretag med korta beslutsvägar och gillar att ta ett stort eget ansvar, både för din egen utveckling men även för företagets. Du är självgående och har förmågan att arbeta mot mål på ett resultatinriktat sätt. Du har en god samarbetsförmåga och är duktig på att interagera med människor, både med interna och externa kontakter. Du är även prestigelös och hugger tag där det behövs.


Välkommen med din ansökan!
Tror du att detta skulle passa dig, eller kanske någon du känner? Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, tveka därför inte - utan skicka in din ansökan redan idag!

Rekryteringen kommer hållas av Ed:Za Group. Har du några frågor eller funderingar relaterade till tjänsten och processen är du varmt välkommen att kontakta oss.

 

 

 

 

Dela detta jobb

Projektledare inom system och processutveckling till BalCom

EdZa AB