itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Projektledare till SAAB

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-10

Ansök nu

Projektledare till SAAB

Vill du vara med och arbeta hos SAAB som är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer och skydda sin befolkning? Vi söker nu efter en projektledare som vill arbeta på ett företag som utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, ledningssystem och vapen.  
Genom att tillverka världsledande produkter till det svenska försvaret bidrar SAAB till ett tryggare samhälle. Att få bidra till detta tillsammans med en grupp av duktiga medarbetare är ett stort och viktigt ansvar som vi hoppas du vill vara en del av. 
 Tjänsten inleds som konsultuppdrag genom Centric med målet att anställningen ska gå över till SAAB. 

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karr

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som projektledare inom hårdvaruutvecklingen Combat Systems där du kommer att ansvara för tidplan, ekonomi och att leda utvecklingsarbetet i utvecklingsteamet. Du kommer att arbeta i rena utvecklingsprojekt till kund där arbete från kravhantering, designarbete, dokumentation för tillverkning och veriferingsarbete ingår. Du kommer även att driva interna projekt inom R&D och produktunderhåll. 
 Arbetet utgår främst från kontoret då denna tjänst kräver ett tätt samarbete med utvecklingsteamet och produktionen som befinner sig på plats.  

Din profil och kvalifikationer

Vi söker efter dig som har tidigare erfarenhet av IT-projektledning. Du ska trivas med att arbeta i ett högt tempo och att driva fram processer. Du är en lagspelare men kan även arbeta självständigt. Du tar initiativ, har en struktur i ditt arbete och kan leda arbetet framåt tillsammans med ditt team. Det är viktigt att du är lösningsorienterad, har lätt för att kommunicera med olika typer av målgrupper inom verksamheten att du har arbetat med administration tidigare.  
 Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen. 
 Krav

  • Minst 5 års erfarenhet av liknande roll

  • Relevant högskoleutbildning

  • Erfarenhet av planeringsverktyget Antura 

  • Erfarenhet av elektronikutveckling

  • Erfarenhet av Mekanikutveckling

  • Erfarenhet av Embedded SW

Vad vi erbjuder

På Centric hjälper vi dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det – du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.
Centric är ett IT-företag med 370 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

iär.

Dela detta jobb

Logga
Projektledare till SAAB

Centric Professionals AB