itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

PwC söker juniora konsulter till Risk Assurance

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2023-04-06

Ansök nu

PwC söker juniora konsulter till Risk Assurance

Vi söker dig som är redo att kickstarta din karriär i en roll där variationen på arbetsuppgifter är stor och utvecklingsmöjligheterna är många. Som konsult inom Controls Assurance på PwC får du lära dig konsultyrket från grunden och det är bara du själv som sätter gränserna för din utveckling. På PwC använder vi vår uppfinningsförmåga och erfarenhet, tillsammans med den senaste teknologin, för att skapa långsiktigt hållbara värden. Med lika delar hjärta och hjärna jobbar vi tillsammans för att bidra till en bättre morgondag.

Om tjänsten

På PwC drivs vi av att använda vår uppfinningsförmåga, erfarenhet och den senaste teknologin för att skapa mervärde för våra kunder. Oavsett vilken bransch eller industri du finner mest intressant kan PwC erbjuda dig ett stimulerande arbete i en omväxlande miljö. Här ges du möjlighet till ständig utveckling genom vårt gedigna utbildningsprogram, samt genom samverkan i det team som du är en del av. På PwC får du möjlighet att arbeta tillsammans med spännande företag och organisationer, såväl nationellt som internationellt, samt nära personerna som driver och utvecklar bolagen.

Alla verksamheter, såväl privata som offentliga och ideella organisationer, är utsatta för risker. Som medarbetare inom Controls Assurance är du en del av Risk Assurance. I rollen arbetar du med att identifiera och hjälpa vårakunder att hantera dessa risker,inom såväl affärsprocesser som IT- och cybersäkerhet. Controls Assurance fungerar som en specialistfunktion där vi dels är en viktig del i de finansiella revisionsteamen för att identifiera och utvärdera hur kundernas risker påverkar den finansiella revisionen, men arbetar även konsultativ mot våra kunder i rådgivningsprojekt. Det omväxlande arbetet sker i team och en stor del av din tid spenderar du ute hos kund eller på kontoret, där det passar uppgiften bäst. Du arbetar i en bred konsultroll där du utvecklar din förmåga att bygga relationer, lösa problem och driva affärsutveckling.

”Vår verksamhet växer när våra medarbetare växer, därför är möjligheten till personlig utveckling en viktig framgångsfaktor för oss. Våra medarbetares hälsa och välmående är vår högsta prioritet. Vi strävar efter att skapa en god arbetsmiljö genom att främja delaktighet, innovation och inkludering samt en hälsosam balans mellan arbete och privatliv. Därför satsar vi på att utveckla ett tydligt självledarskap samt ett passionerat och autentiskt ledarskap för att stötta våra medarbetare på bästa sätt.”

Du erbjuds

 • Varierande arbetsuppgifter och en kontinuerlig personlig och professionell utveckling
 • En arbetsplats med högt tempo och högt i tak
 • Lära dig konsultrollen från grunden och få prova på olika inriktningar samt få möjligheten att arbeta med många olika typer av projekt och kunder

Arbetsuppgifter

På Controls Assurance arbetar man inom bland annat följande områden:

 • Riskhantering, styrning och ledning
 • Kartläggning och förståelse för verksamhetskritiska processer
 • Intern kontroll inom IT- och affärsprocesser
 • Cybersäkerhet och informationssäkerhet

Beroende på kundens behov, projektets karaktär och komplexitet kommer du exempelvis arbeta med:

 • Granskning och testning av IT- och verksamhetsprocesser
 • Sammanställning av information i form av rapport
 • Förbereda inför och hantera kundmöten
 • Presentationer i projekt
 • Projektledning
 • Offertarbete

Vi söker dig som

Kvalifikationer

 • Har en relevant akademisk examen inom exempelvis ekonomi, systemvetenskap, civilingenjör eller likvärdig utbildning – bifoga dina betyg från universitet/högskola tillsammans med din ansökan
 • Mycket god muntlig och skriftlig kommunikativ förmåga inom både svenska och engelska, då det kommer att användas i det dagliga arbetet

Meriterande

 • Erfarenhet vid sidan av studierna, exempelvis från extrajobb, aktiv i studentförening eller ideellt arbete
 • Relevanta certifieringar eller projektledarutbildning

Som konsult på PwC kommer du att komma i kontakt med flera olika kunder. Vi ser gärna att du är relationsbyggande och trivs med att träffa nya människor. Du är resultatorienterad och har ett rådgivande tillvägagångssätt, samt en god förmåga att samarbeta och driva projekt från början till slut. För att trivas i rollen bör du vara strukturerad, flexibel och kunna leverera högkvalitativa resultat, ibland med korta deadlines. Vidare ser vi att du som person är nyfiken, ödmjuk och intresserad av att lära dig nya sätt att arbeta. Genom att vara en del av Controls Assurance har du en viktig roll för att bygga PwC-varumärket och nätverket.

Vi söker även personer till samma tjänst men placerade i Stockholm och Göteborg.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och PwCs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Ansök genom att skicka in CV, personligt brev, samt betyg innan den 2/4 då vi går vidare till urvalsfasen. Vi kommer sedan påbörja selekteringen löpande men om du går så långt som till intervjutillfälle hos PwC kommer dessa intervjuer starta under vecka 13-16.

Varmt välkommen med din ansökan!

Information om företaget

PwC är marknadsledande inom revision, redovisning och rådgivning med 50 000 kunder över hela Sverige. Deras vision är ett väl fungerande, hållbart näringsliv och samhälle som inger förtroende. På Controls Assurance arbetar idag 50 konsulter som specialister och experter inom områden såsom cybersäkerhet, styrning, riskhantering, informations- och IT-säkerhet och intern kontroll inom affärsprocesser. Vi arbetar både med globala och svenska kunder inom privat, finansiell och offentlig sektor.

 

 

Dela detta jobb

PwC söker juniora konsulter till Risk Assurance

Academic Work