itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Resande IoT-tekniker inom byggnader till ProptechCore

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2023-06-15

Ansök nu

Resande IoT-tekniker inom byggnader till ProptechCore

Vill du vara med och påverka hur vår byggda miljö kan minska klimatpåverkan? ProptechCore's vision är att göra byggnader till en del av lösningen på energi- & effektproblematiken i samhället. I rollen som resande IoT-tekniker får du som gillar att arbeta praktiskt och ha en varierande arbetsplats med stora möjligheter till att utvecklas både inom teknik och IT.

Företag: ProptechCore AB

Stad: Stockholm

Jobbkategori: IT

Roll: Onsite/Servicedesk-tekniker

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Remote

Vi söker dig som

 • Minst en gymnasieexamen, gärna en praktisk inom bygg, drift, teknik eller liknande

 • B-körkort och tillgång till egen bil att använda i arbetet

 • Har en god datavana

 • Flytande kunskaper i svenska

Det är meriterande om du har kunskaper inom styr- och reglerteknik.

Vi söker dig som är

 • Kommunikativ

 • Självgående

 • Ansvarsfull

 • Lösningsfokuserad

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid, inledningsvis 6 månader med chans till förlägning.

 • Placering: Stockholm, Eskilstuna, Örebro, Västerås. Du kommer att kunna jobba hemifrån eller på kontoret i Stockholm. Däremot sker mycket arbete ute hos kunder som främst befinner sig i Mälardalen.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Bli en del av Academic Work

Som konsult hos Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och du får ta del av fantastiska förmåner.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här

Arbetsbeskrivning

ProptechCore är ett teknikföretag som fokuserar på att utveckla och erbjuda innovativa digitala lösningar för fastighetsbranschen. Företaget erbjuder en plattform som kombinerar avancerad dataanalys, AI-teknologi och molnbaserade verktyg för att hjälpa fastighetsägare, förvaltare och investerare att optimera sin verksamhet.

ProptechCores produkter och tjänster inkluderar bland annat automatiserade rapporter, visualisering av fastighetsdata, övervakning av fastigheter, hantering av underhållsarbete och integrerade verktyg för bokföring och budgetplanering. Företagets teknik är utformad för att vara intuitiv och lättanvänd, vilket gör att kunderna kan dra nytta av de avancerade funktionerna utan att behöva ha omfattande teknisk kunskap. Företaget har en stark närvaro på marknaden och samarbetar med ett brett spektrum av kunder, från mindre fastighetsägare till större aktörer på marknaden.

I rollen som resande IoT-tekniker kommer du vara en del av teamet som arbetar ute hos kunderna med installation, integration och anpassning av datan.

Du erbjuds

 • En introduktion där du får skugga en senior kollega

 • Bli en del av ett spännande start-up bolag där du har stora möjligheter att växa och utvecklas

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Kika gärna på nedanstående film om ProptechCore!

I rollen som resande IoT-tekniker inom byggnader kommer dina dagar att vara varierande. Cirka 2-3 dagar i veckan kommer spenderas ut hos kunder, främst runt om i Mälardalen. Resterande tid har du möjlighet att arbeta hemifrån eller från kontoret i Stockholm. Arbetsuppgifterna kommer bland annat att vara:

 • Installation av givare och sensorer

 • Integrera/anpassa befintligt PLC/DUC-system

 • Addera olika lösningar kring IoT och optimering

 • Kommunikation med kunder

Dela detta jobb

Resande IoT-tekniker inom byggnader till ProptechCore

Academic Work