itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Säkerhetsanalytiker (SOC)

Företag Advania
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Säkerhetsanalytiker (SOC)

Tycker du att IT- och informationssäkerhet är otroligt spännande och roligt samt vill fördjupa dina kunskaper inom det? Är du dessutom en serviceinriktad person som vet hur du sätter kunden i fokus?

Säkerhetsanalytiker (SOC) på Advania 

I rollen som Säkerhetsanalytiker (SOC) arbetar du med den senaste tekniken för att upptäcka, analysera och förhindra intrång samt åtgärda säkerhetsincidenter. Du verkar för att bibehålla en säker drift och snabbt upptäcka intrångsförsök och sårbarheter genom att aktivt arbeta i larmflöde och analysera data, trender och avvikelser. Du arbetar även proaktivt för att förbättra arbetet baserat på händelser i teamet samt samverka med övriga IT-funktioner och medarbetare.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

  • Övervakning av kritiska IT-miljöer med höga krav på säkerhet

  • Utföra det dagliga arbetet som krävs för att övervaka och underhålla en stabil IT-infrastruktur och support för SOC-specifika system

  • Fungera som kontakt med leverantörer i tekniska frågor

  • Medverka och ibland driva projekt för införande av nya system och tjänster

  • Framtagande av rapporter

Du arbetar nära ditt team på ca 30 personer med djup kompetens inom IT-säkerhet och informationssäkerhet, stark laganda och stort driv. Du samarbetar även med kunniga kollegor från andra affärsområden på Advania för att leverera marknadens bästa service och göra det enkelt för våra kunder att växa med IT.

Vad vi söker hos dig 

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom IT, ett brinnande intresse för IT-säkerhet i stort och som vill fortsätta utmanas och utvecklas tillsammans med seniora kollegor inom området. Rollen kräver att du har god analytisk förmåga, är duktig på logisk felsökning och tar stort eget ansvar för att hitta de bästa lösningarna för våra kunder och deras IT-miljöer. För att trivas hos oss gillar du att arbeta självständigt samtidigt som du är en del av en större helhet. Du är nyfiken, på tårna och ser möjligheter istället för hinder. Att behärska engelska och svenska i tal och skrift är en förutsättning.

 

 

Vi ser fram emot din ansökan! 

Visa gärna ditt intresse så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. Vi välkomnar sökanden med olika bakgrunder, erfarenheter och synsätt, eftersom vi vet att en bredare mångfald berikar var och en av oss och stärker såväl effektivitet som kreativitet i vårt arbete.

Som en del av vår rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en obligatorisk bakgrundskontroll, en för oss kvalitativ kontroll inför ett anställningsbeslut.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

 

Dela detta jobb

logo
Säkerhetsanalytiker (SOC)

Advania