itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Second line support

Företag Tavana IT AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-24

Ansök nu

Second line support

Är du en duktig IT-tekniker som är driven, bra på felsökning av program och system samt har en god kommunikativ förmåga? Då är du precis den vi letar efter! Tavana IT söker löpande flera supporttekniker med gedigen erfarenhet av arbete inom komplex IT-support till kunder baserade i Göteborg.

ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Second line supporttekniker kommer du arbeta med att lösa olika typer av IT-ärenden främst via kundens ärendehanteringssystem samt rapportera tillbaka ärenden som eskalerats via first line. Exempel på IT-ärenden kan vara felsökning av mjuk- och hårdvara som du löser både via telefon, remote och onsite. I rollen ingår även att analysera, skapa och hitta felsökningsstrategier samt ägandeskap av rapporterade incidenter.

VEM SÖKER VI?

Du har ett genuint intresse för teknik, en vilja att utvecklas samt ett driv att hjälpa andra. I ditt förhållningssätt till kollegor och kunder är du lyhörd, öppen för andras lösningar och erfarenheter samtidigt som du gärna delar med dig av dina kunskaper och får saker att hända.

Vi söker dig som har:

  • minst 1-3 års erfarenhet inom support
  • erfarenhet av felsökning utav Windows 10
  • erfarenhet av installation av ny mjukvara via SCCM
  • erfarenhet av att administrera och skapa användare i AD för interna och externa användare kunskaper i Azure och Office365
  • erfarenhet av att ha arbetat i ärendehanteringssystem
  • talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Meriterande:

  • Goda kunskaper inom ITIL
  • B-körkort

INFORMATION

Plats: Göteborg
Start: Löpande beroende på uppdrag
Befattning: Heltid 100%
Lön: Enligt överenskommelse

LÅTER DET INTRESSANT?

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande. Skicka in ditt CV till oss redan idag via ”Skicka ansökan”.

Har du frågor gällande tjänsten, vilka Tavana är eller konsultrollen så är du välkommen att skicka mail till info@tavana.se. Vänligen notera att vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

Second line support

Tavana IT AB