itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Senior Infrastrukturkonsult

Företag Advania
Ort
Utgår

2023-06-19

Ansök nu

Senior Infrastrukturkonsult

Inom vårt affärsområde MSP (Managed Services Provider) levererar vi en stabil IT-infrastruktur till våra kunder och stöttar dem i deras IT-behov utifrån deras affärsbehov. Vi hjälper våra kunder med förändringar eller nya lösningar, alltid med kunden i fokus. Unikt inom Advania är att vi jobbar som ett team tillsammans med våra kunder där alla förväntas göra sitt yttersta för att aldrig tappa en kund.

I rollen som Senior Infrastrukturkonsult hos oss kommer dina fokusområden vara: 

  • Projekt (t.ex. migreringar och implementation av lösning).
  • Design och lösningsförslag till befintliga och nya kunder.
  • Drift- och Supportstöd av befintliga kunder.
  • Säljstöd.

Rollen är baserad i region syd (Malmö/Kristianstad/Karlshamn) och vi ser att du bor i närområdet. Du rapporterar till konsultchefen som sitter i Malmö. Teamet består idag av 30 konsulter med en bra mix av både kort och lång erfarenhet inom sina områden. 

Som senior konsult kommer du även, en dag varannan vecka, ha ansvaret för driften i konsultgrupp Syd och styra inkommande ärenden (2:a och 3:e nivå) till de konsulter som är tillgängliga, men även lösa ärenden direkt i rollen som senior konsult. Vi tror detta är ett bra sätt att behålla/befästa sin kompetens, samt en möjlighet att dela med sig av sina kunskaper till kollegor. Utöver detta kommer du som senior konsult vara med i beredskapsteamet (var 7:e vecka). 

Inom Advania finns det möjlighet att arbeta med små och stora kunder i lokala samt regionala projekt. 

Vad vi söker hos dig 

För att du ska trivas och passa hos oss söker vi dig som har en bakgrund inom Microsoft server drift och infrastruktur (ADFS, DNS, DHCP, GPO,PKI, IIS, Powershell och VMWare). Du arbetar redan idag i en roll som senior konsult med väldokumenterad erfarenhet och kunskap inom dina områden. Du trivs i en miljö där det är högt i tak och kunden i fokus.  

Vi söker dig som har:

  • Analyserande kunskaper med minst 8-10 års erfarenhet inom Microsoft och Infrastruktur.
  • Tillämpande kunskap inom nätverk.
  • Dokumenterad utbildning inom Microsoft Server/Klienter samt Nätverk.
  • Dokumenterade certifieringar inom respektive område.
  • Grundläggande kunskaper kring ITIL. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Visa gärna ditt intresse så snart som möjligt då vi intervjuar löpande och tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt kandidat. 

Vi välkomnar sökanden med olika bakgrunder, erfarenheter och synsätt, eftersom vi vet att en bredare mångfald berikar var och en av oss och stärker såväl effektivitet som kreativitet i vårt arbete.

Som en del av vår rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en obligatorisk bakgrundskontroll , en för oss kvalitativ kontroll inför ett anställningsbeslut.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

 

 

Dela detta jobb

logo
Senior Infrastrukturkonsult

Advania