itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Servicedeskspecialist till skandinaviskt bolag

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-24

Ansök nu

Servicedeskspecialist till skandinaviskt bolag

Dina arbetsuppgifter

Som supporttekniker kommer du att vara en del av IT-operationsteamet som består av sex personer. Du kommer att vara kontaktpunkten i en mängd olika incidenter och serviceförfrågningar. Kommunikation och koordinering är en viktig pelare i ditt dagliga arbete, då du kommer att arbeta med olika leverantörer från 40 olika länder.

Din profil och kvalifikationer

Vi söker dig som tidigare har arbetat som supporttekniker. Du ska ha ett genuint intresse för IT och service. Vi tror att du är social och utåtriktad person som har ett problemlösande och logiskt sätt att tänka. Du ska trivas med att arbeta självständigt men även i grupp.

Krav

  • Erfarenhet av att arbeta i Office 365 och Microsoft Azure

  • Erfarenhet av att arbeta i ärendehanteringssystem

  • Erfarenhet av felsökning och support i Microsoftmiljö

  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift


Meriterande
Grundläggande kunskap inom infrastruktur, servrar, nätverk, SCCM, databaser etc.

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

 

 

Dela detta jobb

Logga
Servicedeskspecialist till skandinaviskt bolag

Centric Professionals AB