itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Software developer till Boule Diagnostics AB!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2023-06-22

Ansök nu

Software developer till Boule Diagnostics AB!

Företag: Boule Diagnostics AB

Stad: Stockholm

Jobbkategori: IT

Roll: Systemutvecklare

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Rekrytering

Vi söker dig som

 • Dig som har erfarenhet av agila utvecklingsmetoder.

 • Dig som innehar tidigare arbetslivserfarenhet av mjukvaruutveckling.

 • Dig som har kunskap av embedded system, C++, Python och Linux.

 • Dig som innehar en kandidat- eller masterexamen inom datavetenskap eller liknande relevant område.

 • Dig som kommunicerar obehindrat på svenska och engelska både i tal och skrift då du kommer att dokumentera på båda språken.

Det är meriterande för tjänsten om du:

 • Har erfarenhet ifrån MedTech-industrin eller andra reglerade branscher.

 • Har erfarenhet av utveckling av automatiserade tester.

 • Har erfarenhet av QT, Rust och C.

 • Har SAFe-erfarenhet.

 • Har erfarenhet av IoT, uppkoppling och cybersäkerhet.

 • Har erfarenhet av webbteknik som TypeScript och AWS.

För att lyckas i rollen ser Boule Diagnostics AB att du är: En nyfiken, orädd och driven lagspelare som gillar att lära dig nya saker i en teamfokuserad atmosfär. Du ska ha ett starkt personligt driv och resultatfokus där du inspireras av att arbeta i en agil miljö. Du ska drivas av att lära dig nya saker och ta eget initiativ för att hitta vägar framåt kopplat till arbetsuppgifter. Boule är ett självorganiserat team där det kommer krävas att du är självgående till viss del.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen.

Bli direktrekryterad till Boule Diagnostics AB

Genom den här tjänsten blir du direktanställd hos vår kund. Det innebär att du kan slappna av medan vi tar hand om ansökningsprocessen.

Läs mer om företaget längre ner på sidan.

Arbetsuppgifter

Boule Diagnostics AB är ett snabbt växande och innovativt företag som utvecklar och säljer ledande system för rutinanalys av blod i människors och veterinärmedicinska miljöer. De söker nu en Software developer till deras agila team på 9 personer som består av andra mjukvaruutvecklare och testare. Deras team samarbetar med 7 andra agila team och tillsammans utvecklar de plattformen för nästa generations Boule hematologiinstrument. I den här rollen kommer du att ansvara för att designa, koda, testa och underhålla mjukvaruapplikationer. Boule är mån om din utveckling och du kommer därför att få en gedigen onboardingprocess in i arbetet.

Dina vardagliga arbetsuppgifter består bland annat av:

 • En mix av programmering, test och dokumentation.

 • Deltagande i det agila arbetet med daily standup, retroperspektiv och eventplanering.

 • Att förbättra Boules processer.

Boule har sex stycken värdeord som är: modig, kundorienterad, innovativ, kvalité, resultatorienterad och samarbete. Deras värdeord stödjer deras syfte och hjälper de att ta rätt beslut. Deras värdeord togs fram tillsammans med personalen genom att identifiera vad som kännetecknar Boule. Genom deras värdeord har Boule skapat gemensamma spelregler, som de alla förstår och kan förhålla sig till internt och externt. Värdeorden utgör en grundpelare i företaget och hjälper de att upprätthålla deras styrkor.

Boule Diagnostics AB

Boule Diagnostics AB är ett globalt diagnostikföretag som utvecklar, tillverkar och marknadsför instrument och förbrukningsvaror för bloddiagnostik. Företaget betjänar sjukhus, kliniker, laboratorier och företag inom bloddiagnostik, både inom human- och veterinärhematologi. På Boule erbjuder de produkter och lösningar för att möta globala medicinska utmaningar och behov i mer än 100 länder genom ett nätverk med mer än 200 distributörer.

Dela detta jobb

Software developer till Boule Diagnostics AB!

Academic Work