itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Software Expert som brinner för att optimera planeringslösningar!

Företag Agio
Ort
Utgår

2024-05-03

Ansök nu

Software Expert som brinner för att optimera planeringslösningar!

Vi hjälper våra kunder i sin digitaliseringsresa – och vi tillhör den absoluta toppen!  

Har du ett genuint intresse för optimeringsalgoritmer, vill lösa komplexa planeringsfrågor och trivs med att arbeta i en självständig roll men också att ingå i ett kreativt och nytänkande team? – Då vill vi prata mer med dig!  

Vill du hitta den bästa arbetsgivaren – då vill du prata med oss!  

Vi arbetar i en stimulerande miljö som genomsyras av engagemang, kunskap och ansvar. Vi vet att varje persons utvecklingsresa är unik och du äger själv din skräddarsydda utvecklingsplan för att ta de kliv i din karriär som du önskar.  

Det skall vara kul och utvecklande på jobbet och vi är övertygade om att en stark gemenskap bidrar till både trivsel och ett bättre arbetsresultat. Vi tror att laget går före jaget, för då får också jaget den bästa resan.  

Våra sociala aktiviteter som digitala och fysiska konferenser, träningar, kompetensföreläsningar, vinprovningar med mera stärker gemenskapen och du är alltid viktig i gruppen oavsett om du arbetar i projekt ute hos kund, inne på kontoret eller i ditt hemmakontor.  

Flexibla arbetsförhållanden och en god balans mellan arbete och fritid är en självklarhet för oss.  

Agio och planering  

Du kommer till ett team där du har kollegor i hela landet. Du kommer att få arbeta tillsammans med Agios övriga medarbetare i Agios leveranser till våra industrikunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av både förvaltning och nyutveckling och kommer täcka in hela kedjan från kravanalys, integrations- och arkitekturfrågor till systemutveckling och test.  

För att lyckas i den här rollen tror vi att du är certifierad Software Expert/Quintiq Specialist nivå 2 eller 3 och har god kännedom om den tillhörande projektmetodiken. Du har erfarenhet av att arbetat med: 

  • Service Planner och/eller Fleet och Crew Planner 
  • Arkitektur 
  • Integrationer 
  • Relationsmodellering 
  • Optimeringsalgoritmer 
  • Java 
  • C++ 
  • Erfarenhet från gruv- eller processindustrin  

Vill du vara en del av framgången  

Agio är ett tillväxtbolag och du kommer att tillhöra ett utvecklingsområde där både din och områdets utveckling är prioriterade satsningar.  

Under 2021 stärker vi teamet med både seniora och juniora utvecklare och du blir en central del i utvecklingen av området.  

Långsiktighet, trygghet och stabilitet  

Agio har kollektivavtal, bra löner, generösa förmåner och vi tar stort ansvar för varandra. Företagets styrning och ledning bygger på sunda norrländska värderingar och ett förtroendefullt– och tillitsbaserat förhållningssätt. Är ett hållbart perspektiv viktigt – testa oss!  

Välkommen att fortsätta din framgångsresa hos oss! 

Kontakt

Mattias Nilsson
Tfn: 070-385 22 56
mattias.nilsson@agio.se

 

 

 

Dela detta jobb

logo
Software Expert som brinner för att optimera planeringslösningar!

Agio