itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Software tester - Mobile Applications

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2023-06-15

Ansök nu

Software tester - Mobile Applications

Vi söker dig som vill starta din karriär på en högteknologisk avdelning där du får arbeta i en miljö med spännande tjänster som används av slutanvändare världen över. Här välkomnas du till en arbetsplats fylld med innovation och glädje där dina idéer kan bli verklighet. Är du redo att ta nästa steg och vara med på denna spännande resa? Ansök idag och var med och utveckla framtidens teknologi!

Företag: Husqvarna AB

Stad: Jönköping

Jobbkategori: IT

Roll: Testare

Omfattning: Heltid

Startdatum: Augusti/september 2023

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Vi söker dig som

 • Har en utbildning inom test, mjukvara, data eller likvärdigt

 • Har grundläggande kunskaper i mjukvarutest, från exempelvis studierna och/eller praktik och extrajobb

 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift, då det krävs i det dagliga arbetet med kunder, leverantörer och kollegor

Vi önskar att du bifogar dina betyg i din ansökan.

Vi söker dig som är

 • Självgående

 • Problemlösande

 • Samarbetsinriktad

Övrig information

 • Start: Augusti/september

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Huskvarna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Bli en del av Academic Work

Som konsult hos Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och du får ta del av fantastiska förmåner.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här

Arbetsbeskrivning

Välkommen till en av Husqvarnas mest expanderande avdelningar, Robotics. I takt med att Husqvarna växer utökar de nu avdelningen som ansvarar för Husqvarnas Automower Connect app, AMC, som hjälper Husqvarnas kunder att hantera sin robotgräsklippare. På AMC får du möjligheten att vara med på en spännande resa där du dagligen ställs inför nya utmaningar vilket sätter prov på din problemlösningsförmåga. Du kommer att ingå i gruppen som arbetar med iOS & Android App Testing. På avdelningen har du ett nära samarbete med utvecklarna för att säkerställa att ni använder gemensamma arbetssätt och på så sätt gemensamt löser eventuella problem som uppstår. På AMC är de alltid öppna för ny teknik och är inte rädda för att testa nya saker, vilket innebär att du kommer lära dig flera nya tekniker och funktioner/språk för att ständigt kunna ta dig an nya utmaningar.

Du förväntas vara på plats på Husqvarnas site i Huskvarna minst 3 dagar i veckan och för att ge dig bästa möjliga start på detta uppdraget så kommer du att få en skräddarsydd introduktion med en mentor som stöttar dig i början av din karriär.

Du erbjuds

 • En viktig roll hos en världsledande aktör där du kommer ha stor påverkan på både arbetssätt och slutresultat

 • En god upplärning till arbetet på en avdelning med både junior och senior kompetens

 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

 • Arbeta med end-to-end testing på system och produkter

 • Arbeta med integrationstestning och planering

 • Utföra sprinttester ta fram förslag på olika testfall

 • Föra dokumentation och göra utvärderingar/rapporteringar

Husqvarna AB

Husqvarna AB har över 330 år av innovation i bagaget och levererar skogs-, park- och trädgårdsprodukter. De för samman hög prestanda, användarvänlighet och säkerhet och erbjuder ett brett och växande sortiment med produkter och tillbehör, där allt från motorsågar och kapmaskiner till robotgräsklippare ingår

Dela detta jobb

Software tester - Mobile Applications

Academic Work