itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sommarjobb Teknisk administratör, VB Elnät

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-26

Ansök nu

Sommarjobb Teknisk administratör, VB Elnät

About the job

 

Vill du jobba med en av mänsklighetens största utmaningar? Och ha kul medan du gör det? Då borde du söka ett sommarjobb hos oss! Var med i kampen och hjälp oss mot vårt mål att bli fossilfria inom en generation!

Du som antingen har sommaruppehåll från studier, övergår till en ny utbildning till hösten eller som avslutar en utbildning under vårterminen kan söka ett sommarjobb hos oss.

 

Till VB Elnät söker vi just nu tre sommarjobbare som vill arbeta större delen av sommaren (juni-september enligt överenskommelse).

 

Arbetsbeskrivning

Västerbergslagens Elnät äger, sköter driften av och underhåller elnätet inom Ludvika, Fagersta och delar av Smedjebackens kommun. Vi har ca 27 000 kunder och transiterar årligen närmare 1 TWh i våra ledningar. Vi driver utvecklingen av klimatsmarta lösningar och genom att bygga ett robust elnät är vi en del i att möjliggöra energiomställningen till ett fossilfritt samhälle.

Som sommarjobbare hos oss kommer dina arbetsuppgifter innefatta:

 • Arbete i vårt NIS-system (dpPower). I systemet kommer du att hantera uppdatering av information om exempelvis ledningar, kabel och stationsscheman

 • Att digitalisera olika typer av tekniska dokument

 

Your profile

 • Vi söker dig som idag studerar på högskola/universitet/yrkeshögskola eller som går ett tekniskt program på gymnasiet

 • Du behöver ha fyllt 18 år

 • Det är viktigt att du kan kommunicera på svenska, i både tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du en självgående person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är serviceinriktad, ber om hjälp av kollegor när det behövs och har en god samarbetsförmåga. Vidare är du noggrann, analytisk och har en god IT-vana.

Additional information

I din ansökan behöver följande information framgå:

 • Pågående utbildning

 • Om du har B-körkort

 • Din ålder

 • Tidigare arbetslivserfarenheter

 • Vilka veckor under sommaren som du vill/kan arbeta

 • Varför du skulle passa för det här jobbet

Sista ansökningsdag är den 26 mars 2023 och tillträdesdag sker efter överenskommelse. Löpande urval kan förekomma så vänta inte med din ansökan.

Anställningsform: Sommarjobb

Placeringsort: Ludvika

Har du frågor kring tjänsten kontakta rekryterande chefer Jon Norling eller Magdalena Gustafsson på jon.norling@vbelnat.se respektive magdalena.gustafsson@vbelnat.se alternativt genom växeln på 0240-876 00. Vi frågor om processen kontakta rekryterare Ida Fågelqvist på 070 048 76 82 eller ida.fagelqvist@vattenfall.com

Fackliga representanter är Aiki Rillo Unionen, Per-Erik Falk Ledarna och Mikael Boström Sveriges Ingenjörer och Ahmed Ouberri SEKO. Du når dem genom växeln på 0240-876 00.

Vi är övertygade om att strävan efter mångfald och integration bidrar till att bygga ett mer attraktivt, effektivt, kundcentrerat och lönsamt företag. Därför välkomnar vi ansökningar från alla individer oavsett ålder, religiös tro, könsidentitet och uttryck, sexuell identitet, funktionshinder och etnisk bakgrund. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhetsmedvetande och genomför slumpvisa alkohol- och drogtester. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med nya dataskyddslagen, för mer information gå in på www.vbenergi.se

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Varmt välkommen med din ansökan! 

About the company

VB Energikoncernen är ett miljö- och arbetsmiljöcertifierat energiföretag med huvudkontor i Ludvika. Verksamheten med ca 65 anställda rymmer elförsäljning, fjärrvärme, eldistribution och drift av vattenkraftstationer. Företagets huvudägare är Vattenfall med Ludvika kommun och Fagersta kommun som delägare. Gå gärna in på vår hemsida vbenergi.se för ytterligare information

Dela detta jobb

Sommarjobb Teknisk administratör, VB Elnät

Vattenfall AB