itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Supporttekniker

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Supporttekniker

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som supporttekniker kommer innebära felsökning, lösa olika behörighets- och kontohanteringsfrågor samt hantera ärenden kopplat till applikationer och system, exempelvis Office 365, Active Directory, Web, telefoni, integrationer, skrivare, enklare felsökning av nätverk samt hårdvara.

Vidare installerar du PC:s och applikationer, konfigurerar och anpassar hård- och mjukvara samt genomför felsökning vid behov. Du hanterar även nybeställningar av hårdvara som datorer och tillbehör, det kan även innebära viss onboarding för nyanställda. Du sköter även om teknik i konferensrum.

Du kommer ingå i företagets interna IT-avdelning som består av ca sex personer samt konsulter.

Din profil och kvalifikationer

Vi söker dig som är serviceminded och har användarfokus samt ett stort intresse för IT & teknik. Vi ser att du är självgående och sätter ett stort värde i att leverera kvalitativ support till medarbetarna. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och du förstår vikten av struktur och ordning i ditt arbete då det bitvis är ett högt tempo. Vidare är du prestigelös och du har en god kommunikativ förmåga.

Krav för tjänsten

  • 3-4 års erfarenhet av en liknande roll, exempelvis som IT-support eller supporttekniker

  • Stort intresse för IT, teknik och människor

  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

  • Goda kunskaper i PC, Windows, Office 365, AD, behörigheter och gärna Azure administration


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebr. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Dela detta jobb

Logga
Supporttekniker

Centric Professionals AB