itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Supporttekniker 1st och 2nd line

Företag Tavana IT AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-16

Ansök nu

Supporttekniker 1st och 2nd line

Vi på Tavana söker för närvarande erfarna första- eller andra linjens supporttekniker för vår kund i Stockholm. Rollen erbjuder dig ett brett arbetssätt i en spännande, entreprenörsinriktad miljö som kommer att inspirera dig att utvecklas. Är du en first line supporttekniker och redo för en större utmaning? Eller en second line supporttekniker som vill utvecklas i en bredare roll? Då är du den vi på Tavana letar efter!

Som supporttekniker kommer du att ansvara för att hantera incidenter och serviceförfrågningar inom företaget. Detta inkluderar både första- och andra linjens support. Inkommande incidenter hanteras genom företagets ticket system, e-post och telefon. Majoriteten av plattformen arbetas i Windows-miljöer.

KRITERIER OCH KUNSKAPER

• Erfarenhet av Active Directory
• Erfarenhet av Windows 10
• Erfarenhet av Exchange/O365/Azure
• Erfarenhet av Citrix
• Erfarenhet av arbete med printers och filhantering
• Kunskap om ITIL-processer är meriterande

Du har cirka 1 års erfarenhet inom 1st line support eller minst 6 månader erfarenhet inom 2nd line. Som person är du serviceinriktad, teknikintresserad, social och tycker om att arbeta med olika typer utav människor.

Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

INFORMATION:

Start: Omgående
Omfattning: 100%
Placering: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS?

Vårt motto är att det ska vara roligt att gå till jobbet och vi månar om våra konsulter. Vi skapar därför möjlighet till utveckling och anordnar roliga events oss kollegor emellan. Som konsult hos Tavana erbjuds du en arbetsplats med varierande uppgifter i dynamiska miljöer och med fantastiskt trevliga kollegor. Med din ambition och rätt verktyg från oss, ser vi till att du utvecklas och samtidigt belönas på vägen. Det är först när ni lyckas – som vi lyckas!

LÅTER DET INTRESSANT?

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande. Skicka in ditt CV till oss redan idag via ”Skicka ansökan”.

Har du frågor gällande tjänsten, vilka Tavana är eller konsultrollen så är du välkommen att skicka mail till info@tavana.se. Vänligen notera att vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

Supporttekniker 1st och 2nd line

Tavana IT AB