itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Supporttekniker inom mötestjänster till stor myndighet

Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-02

Ansök nu

Supporttekniker inom mötestjänster till stor myndighet

Till ett uppdrag hos en kund i Norrköping söker vi en supporttekniker som ska förstärka gruppen IT Arbetsplats som driftar och förvaltar klienter, system och applikationer i verksamheten. Vi söker dig som främst kan arbeta mer riktat med support mot mötestjänster och har erfarenhet av området eller supporterfarenhet inom IT.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Arbetsuppgifter
Som supporttekniker är du en av flera resurser som arbetar inom dessa områden och hjälper kunden att utföra drift, felsökning och förbättringsarbete.

Inom videoområdet utför kunden drift och underhåll på sina plattformar för mötestjänster, som i dagsläget är Skype for business, Pexip och Cisco.

Din profil och kvalifikationen
Vi ser att du har några års erfarenhet av support och att du som person är engagerad, strukturerad och resultatorienterad. För att lyckas i rollen och i gruppen är du hjälpsam och delar gärna med dig av din kunskap.

Krav
- Kunskap inom Microsoft operativsystem både Windows 7 och Windows 10
- God kunskap om PC och bärbart
- God kunskap om tillbehör och drivrutiner
- Goda kunskaper i svenska – i både tal och skrift 
Meriterande
- ITIL-certifikat
- Kunskap om mötestjänster, både hård- och mjukvara
Uppdraget omfattas av säkerhetsklassning och kräver godkänd registerkontroll enligt RK2.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Adam Ahlberg på tfn: 0734-159373 eller adam.ahlberg@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Dela detta jobb

Logga
Supporttekniker inom mötestjänster till stor myndighet

Centric Professionals AB