itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Supporttekniker till en av Göteborgs bästa servicedeskar

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-24

Ansök nu

Supporttekniker till en av Göteborgs bästa servicedeskar

Dina arbetsuppgifter

Som Systemtekniker – Servicedesk/backoffice så kommer du att tillhöra en avdelning som utför interna tjänster avseende användarstöd, systemadministration, underhåll, reparation och dokumentation samt ger support och teknikstöd till användarna.

I rollen som systemtekniker arbetar du tillsammans med dina kollegor med att hjälpa dina kollegor både OTD och via telefon. Du kommer ha en direktkontakt med användarna på plats.

Din profil och kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med IT-relaterat närstöd. Du är van att ha direktkontakt med användare samt har en allmän kompetens inom de mest frekventa OS och arbetsplatsutrustning. Vidare har du erfarenhet av att supporta i Office 365, mobila OS och att arbeta i ärendehanteringssystem. Du har allmän kunskap om ITIL’s processer, har erfarenhet av felsökning, driftsättning och underhåll av arbetsplatsutrustning och digitala hjälpmedel. Du har även allmän kompetens avseende datakommunikation, arbete med ärendehanteringssystem och dokumentation.

Som person är du serviceinriktad, kommunikativ, har en god samarbetsförmåga samtidigt som du har en förmåga att arbeta självständigt. Du driver arbetet framåt och är lösningsorienterad.

Krav

  • Erfarenhet av arbete inom servicedesk, helpdesk.

  • Allmän kompetens på de mest frekventa OS och arbetsplatsutrustning

  • Office 365

  • Användarstöd via telefon, e-post

  • Arbete med ärendehanteringssystem

  • Allmän kunskap om ITILs processer

  • Systemadministration

  • Dokumentation

  • B-körkort


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Något för dig? Ansökningar behandlas löpande så registrera din ansökan redan idag!

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

 

Dela detta jobb

Logga
Supporttekniker till en av Göteborgs bästa servicedeskar

Centric Professionals AB