itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Supporttekniker till first line - Linköping

Ort
Kategorier
Utgår

2023-12-31

Ansök nu

Supporttekniker till first line - Linköping

Dina arbetsuppgifter

Som supporttekniker i en first line kommer du att sköta driften och support av kundens system. Daglig kontakt med slutanvändare via telefon, ärendehanteringssystem och mail där du som supporttekniker kommer att felsöka och guida IT-relaterade problem. Vidare är dokumentation av ärenden och manualer något som ofta tillhör sin vardagliga arbetsdag.  
 

Din profil och kvalifikationer

Du har ett genuint intresse för teknik och erfarenhet från support. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du ska vara en person som tycker om att arbeta systematiskt och har en god teknisk förståelse.

Du har viss erfarenhet eller relevant utbildning inom IT samt med systemen nedan. Du är en stabil och trygg person som har en hög kommunikativ förmåga, för att konstruktivt kunna föra en dialog med kund och dina kollegor och du fungerar bra ihop med ett team.

Krav på erfarenhet

  • Erfarenhet och/eller relevant utbildning av IT

  • Viss erfarenhet i slutanvändarsupport

  • Microsoftmiljö

  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

 

Dela detta jobb

Logga
Supporttekniker till first line - Linköping

Centric Professionals AB