itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

System Developer Payment Solutions to Idemia

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

System Developer Payment Solutions to Idemia

Följ med på en spännande resa hos ett unikt tech-företag där du får möjlighet att utvecklas i takt med företaget! Har du ett stort intresse för teknik och systemutveckling i kombination med projektledning och nära samarbeten med såväl kunder som kollegor? Då kan det här vara en spännande möjlighet för dig!

Till IDEMIA i Kista, Stockholm söker vi nu en System Developer Payment Solutions som kommer tillhöra ett härligt och högpresterande team bestående av fyra personer. I rollen som Systemutvecklare ansvarar du bl.a. för kortprofiler samt de tekniska krav som Mastercard, VISA samt övriga betalnätverk ställer för att kunna supporta och konsultera IDEMIA´s kunder inom kortprofilsutveckling. Som Systemutvecklare ansvarar du även för kommunikationen med betalnätverk för tester och godkännande av kortprofiler.

IDEMIA´s erbjudande inom säkra betalningar omfattar kortlösningar, mobila betalningar, access- och lojalitetsprogram. IDEMIA har en intressant resa framför sig, i en snabbt föränderlig miljö kommer du att vara en del av teamet som kommer att driva förändringen inom betalningslösningar. På IDEMIA kan människor utveckla sin expertis och känna en känsla av ägande och bemyndigande, i en global miljö, som en del av ett företag med ambitionen och förmågan att förändra världen. Våra team arbetar nära varandra och samarbetar; att upprätthålla en dialog och utveckla mänskliga kontakter är viktigt för oss. Vi är internationella och vi vet att mångfald är en viktig drivkraft för innovation och prestanda.

Arbetsuppgifter

Som System Developer Payment Solutions arbetar du tillsammans med KAM:ar, Customer Service Specialists, Pre-prod, Global Technical Team, R/D och övriga kollegor i teamet med att supporta IDEMIA´s kunder i alla olika produkter och tjänster inom presales och teknik. Du ansvarar för den teknisk supporten till den kommersiella organisationen och kunder samt för att följa och implementera den tekniska "roadmapen". I rollen som Systemutvecklare förväntas du även följa upp resultatet mot de prognostiserade målsättningarna.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

• Utveckla profiler i CPS (BCC) samt skapa "paket" till FITEC för att utveckla kortprofiler
• Teknisk support till säljare och kunder inom Chipteknik, EMV, Personalisering och CPS
• Baserat på VPA och CPV utveckla kortprofiler skapa "desk top cards" och assistera produktionen med "testkortproduktion" samt intern test av kortprofiler.
• Vara kunnig och kunna tolka systemkrav som Mastercard, VISA har för att kunna konsultera och stödja kunder i utveckling av kortprofiler. Kommunicera med betalnätverk och tillhörande labb för testning och         godkännande av kortprofiler
• Konstant dialog med Pre-prod, KAM, Global Technical Team och R/D för kundlösningar och projekt.

Du kommer ha ett nära samarbete med såväl nuvarande som nya kunder i projekt samt är med i kundmöten tillsammans med övriga kollegor. Detta är en dynamisk roll i ett företag i en mycket föränderlig bransch vilket är varför vi söker dig med hög flexibilitet- och servicegrad. Du rapporterar till Manager LTC.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som System Developer Payment Solutions söker vi dig som med fördel har erfarenhet från en global och internationell organisation, som har förståelse för hela orderflödet, från kundorder till utveckling, produktion/beställning och leverans.

Vi ser även att du har:

• Erfarenhet av utveckling av IT-system med kunskap inom C++ och/eller JAVA
• Erfarenhet av EMV, kortprofiler, personalisering och produktionsteknik
• Kunskap och erfarenhet av kryptografi, nyckelhantering, kort- och systemtester
• Goda kunskaper i MS Excel
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska (skrift och tal)
• Meriterande är om du har eftergymnasial utbildning inom teknik, IT eller liknande

För att trivas i rollen ser vi att du trivs i en global och föränderlig miljö som förändras snabbt för att förbli världsledande. Du har ett stort eget driv, är självgående och har god förmåga att planera samtidigt som du är utåtriktad, kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig. Du har även god förmåga att på ett pedagogiskt sätt förklara svåra tekniska termer på ett enklare språk. En prestigelös teamspelare med stort kundfokus som har lätt för att samarbeta med såväl kollegor som med kunder. Vidare motiveras du av att hantera komplexa ärenden och har ett lösningsorienterat förhållningssätt samtidigt som du är strukturerad.

Du erbjuds

På IDEMIA får du möjligheten att vara med på en spännande resa för ett unikt teknikföretag som levererar banbrytande, framtidssäkrad innovation som når de högsta tekniska standarderna. IDEMIA erbjuder en stimulerande tjänst i en fartfylld och internationell miljö där det finns stora möjligheter att utvecklas inom företaget.

Tjänstens omfattning är heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta i både Strängnäs samt från kontoret i Kista, arbetstiderna är kontorstider med viss möjlighet till flex. Möjlighet till distansarbete finns ca nio dagar i månaden. 

Ansökan

I den här processen samarbetar IDEMIA med Jurek och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Hanna Kaponen, hanna.kaponen@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om IDEMIA

You may not know our name, but you have surely used our innovations and solutions.

We provide Augmented Identity – an identity that ensures privacy and trust and guarantees secure, authenticated and verifiable transactions. Every day, around the globe, we are enabling citizens and consumers alike to perform their daily critical activities (such as pay, connect and travel), in the physical as well as digital space. We are transforming their lives by making the world more secure and yet also more streamlined.

We have brought together complementary know-how and technologies that have never been combined before for both the physical and digital era: secured connectivity, secured payments and secured identity management. Artificial Intelligence, Cloud Computing, Cryptography, Cybersecurity, Innovative Sensors and Video Analytics are at the core of both our physical products and our software and systems.

We serve our clients in 180 countries thanks to our 15,000 employees worldwide.

 

Dela detta jobb

Logo
System Developer Payment Solutions to Idemia

Jurek