itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

systemadministratör till konsultuppdrag i Linköping!

Ansök nu

systemadministratör till konsultuppdrag i Linköping!

Vi söker nu en systemadministratör som vill vara med och bidra till utvecklingen av vår kunds flygplanssystem. uppdraget är på heltid och förväntas pågå under perioden 01 jun 2023 - 31 maj 2024.

Om uppdraget
Som systemadministratör kommer du att arbeta med en mängd olika arbetsuppgifter inom områden som hårdvara, realtidssystem, I/O-system, infrastrukturtjänster, operativsystem och IT-säkerhet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera att:

  • Driva och förvalta system och infrastrukturtjänster
  • Felsöka funktionskedjan i systemen ända upp till flygplansapparaten
  • Samarbeta med Gripenutvecklarna för att testa och förbättra systemen
  • Utveckla och dokumentera IT-säkerhetsrutiner

Om dig
För att passa för denna roll bör du ha ett genuint intresse för datorer och systemadministration, samt vara öppen för att lära dig mer inom området. Du bör ha erfarenhet av arbete inom hårdvara, nätverk, infrastrukturtjänster, IT-säkerhet, konfigurationsstyrning och dokumentation.

Vår kund erbjuder en varierad och bred arbetsuppgift där du kommer att ha möjlighet att lära dig mycket om hela flygplanet och utveckla din kompetens inom flera områden. Var tredje vecka får du möjlighet att delta i en "Learning day" för att utveckla din kompetens inom områden som är relaterade till ditt arbete. Attityden i sektionen är också mycket hjälpsam, så du kommer att få stöd i din utveckling.

Övrigt
Period: 01 jun 2023 - 31 maj 2024.
Omfattning: heltid 
Placering: Linköping, och det är viktigt att notera att distansarbete inte är möjligt.
Observera att uppdraget omfattas av försvarssekretess och kräver svenskt medborgarskap samt godkänd säkerhetsprövning utförd av myndighet. Bakgrundskontroll kommer också att krävas.

Ansökan
Låter uppdraget intressant? Skicka in din ansökan snarast då urvalsarbetet och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV och svarar på några frågor. De kandidater som bäst matchar rollen kommer telefonintervjuas och sedan bli kallade till en intervju hos oss på Devotum. Nästa steg är en intervju hos vår kund. Referenstagning på slutkandidater är en del av processen.

Har du några frågor om uppdraget är du välkommen att höra av dig till Angela Hanna Kassab på 072-710 82 00.

Dela detta jobb

logo
systemadministratör till konsultuppdrag i Linköping!

Devotum