itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Systemansvarig inom virtualisering & visualisering.

Ansök nu

Systemansvarig inom virtualisering & visualisering.

Om företaget
Hellma Materials GmbH är ett innovativt och internationellt företag som sysslar med utveckling, tillverkning och försäljning av kristallina och keramiska material för optik, strålningsdetektering och försvar. Bland våra kunder finns välkända fotonik- och säkerhetsteknikföretag som integrerar dessa material i system och därmed ställer högsta krav på oss. Dessutom utvecklar och odlar vi detektorkristaller, vars användningsområde sträcker sig från grundforskning till medicin. Som ett globalt aktivt företag respekterar och värdesätter vi samarbetet med våra kunder, leverantörer och anställda.

Dina arbetsuppgifter
Vill du vara med från start när Hellma Materials Sweden AB startar upp sin produktion i Trollhättan då har du chansen nu! Vi söker nu efter dig som har dokumenterad erfarenhet av att jobba med system inom virtualisering VM Ware och visualisering iFix Scada i en industriell miljö. Här får du chansen att vara en del av den grupp som skall utgöra stommen i denna satsning.
I rollen som systemansvarig kommer du att få jobba med och ansvara för en bred palett av arbetsuppgifter. Tillsamman med det övriga teamet som nu tar form kommer du att få vara med på en utvecklande och spännande resa.

Några exempel på dina arbetsuppgifter är.

  • Stöd och vidareutveckling av våra system.

  • Installation, administration.

  • Stöd och utbildning internt.

  • Analys och optimering av resultat.

Din profil

  • Du trivs och är van att jobba självständigt.

  • Du har erfarenhet av VM-Ware samt IFix Scada.

  • Goda kunskaper i Engelska i tal och skrift , Tyska är meriterande.

Om oss
Vi erbjuder dig förutom möjligheten att få vara med på denna spännande resa bra förmåner och lönevillkor. Du erbjuds en trygg anställning i en bra arbetsmiljö, Hellma Materials uppmuntrar också till vidareutveckling och utbildning och ger dig möjlighet att växa tillsammans med företaget och dina framtida kolleger.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Andrej Lovric tel 070-785 84 12. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2023-05-17. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

logga
Systemansvarig inom virtualisering & visualisering.

Premier Service AB