itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Systemförvaltare IT inom område Ersättning

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-11

Ansök nu

Systemförvaltare IT inom område Ersättning

Är du vår nästa medarbetare? Vill du ha kul på jobbet? Vill du dessutom vara med och bidra till att skapa Sveriges bästa hälso-och sjukvård och ett hållbart samhälle med tillväxt i hela Västra Götaland? Inom Västra Götalandsregion pågår ett stort arbete inom digitalisering av våra tjänster vilket erbjuder unika möjligheter till personlig utveckling. 

Västra Götalandsregionen är Sveriges största offentliga arbetsgivare med ambitionen att bli Sveriges bästa offentliga arbetsgivare. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”.  

 På Koncernkontoret arbetar vi dagligen med att göra skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare. Med ansvar för drift, support, förvaltning samt utveckling av IT-tjänster som används i Västra Götalandsregionens verksamheter är vi med och skapar förutsättningar för en fungerande vård. 

Vi söker en systemförvaltare till ersättningsområdet som vill vara med och driva utvecklingen av verksamheten framåt. Ta chansen och sök dig till en av Sveriges största IT-organisationer med unika möjligheter till personlig utveckling. Vi prioriterar att ha roligt på jobbet – fortfarande intresserad? Läs vidare! 

Ta chansen och sök dig till en av Sveriges största arbetsgivare.

Ditt uppdrag

Du kommer att arbeta med förvaltning och vidareutveckling av regionens ersättningssystem, som är IT-stöd för att reglera ekonomisk ersättning för utförd vård inom VGR, men också mellan regioner samt olika privata vårdgivare. Vi ansvarar således för att flytta pengar! 

Applikationsportföljen består av både upphandlade och egenutvecklade IT-stöd. Vi söker därför dig med erfarenhet av systemutveckling samt agil utvecklingsmetodik. Du blir en del av ett härligt team, som har lång och djup erfarenhet inom området. Du får möjlighet att utvecklas tillsammans med övriga teammedlemmar genom arbetet med att digitalisera, effektivisera och kvalitetssäkra de processer och IT-tjänster som verksamheten behöver.  

Tillsammans ansvarar teamen för leveransen av våra IT-tjänster där följande arbetsuppgifter kan förekomma: 

 • Incident- och problemhantering 

 • Genomföra utredningar för att omsätta verksamhetsbehov till lösningar

 • Säkra systemdokumentation 

 • Utveckla administrativa rutiner, processer och driva förbättringsarbete

 • Implementera nya verktyg och metodik 

 • Genomföra nulägesanalyser   

Du är också spindeln i nätet som har kontakt med driftsorganisation, verksamheten, användaren, leverantörer samt andra intressenter. Vi har med andra ord väldigt omväxlande arbetsuppgifter och det är viktigt att du är flexibel i ditt arbetssätt samtidigt som du gillar ordning och reda. 

Vad kan vi erbjuda dig?

Du blir en del av en organisation som ständigt strävar efter att vara i framkant av tekniken. Som en av Sveriges största IT-organisationer finns goda utvecklingsmöjligheter och vi arbetar med individuella utvecklingsplaner för alla medarbetare. Du kommer också få vara med på en spännande resa då stora delar av vårdens många IT-tjänster ska ersättas för att skapa en ny, modern och gemensam vårdinformationsmiljö.  

Detta ÄR en spännande arbetsplats för den som vill utvecklas!  

Västra Götalandsregionen erbjuder flexibla arbetsformer utifrån verksamhetens förutsättningar och det finns möjlighet att kombinera arbete från våra kontor och på distans. 

Teamet finns i Mölndal/Göteborg, men vi har också kontor i Borås, Vänersborg, Skövde.

För att lyckas i rollen behöver du: 

 • Ha adekvat akademisk utbildning för området (systemvetenskap eller dylikt) eller ha förvärvat motsvarande kompetens i tidigare uppdrag eller anställningar 

 • Ha arbetserfarenhet av systemförvaltning och utvecklingsprojekt 

 • Ha goda kunskaper om drift och infrastruktur

 • Ha god förmåga att sätta dig in i komplexa tekniska sammanhang 

 • Ha god samarbetsförmåga, vara serviceinriktad, kommunikativ  

 • Ha god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska 

Det är starkt meriterande om du har certifieringar eller praktisk erfarenhet av: 

 • Agil utvecklingsmetodik t.ex. scrum, SAFe samt LEAN

 • Rollen scrum master eller produktägare

 • ITIL 

 • Projektledning 

Det är viktigt för oss att du har en helhetssyn samt att du står bakom och kan arbeta utifrån vår värdegrund: 

 • Tillsammans gör vi varandra framgångsrika.

 • Vi lyssnar in. Vi lyssnar av.

 • Feedback bidrar till vår utveckling.

Övrigt
Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Vi eftersträvar jämlikhet för alla medarbetare, att de trivs på arbetsplatsen och värnar om en god balans mellan arbetsliv och privatliv.

Läs om våra förmåner: Förmåner - Västra Götalandsregionen (vgregion.se)

Läs mer om vår verksamhet här: http://www.vgregion.se/om-vgr/

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion. Du kan även läsa mer i presentation om Lön, ersättning och förmåner – det här får du som medarbetare i VGR.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Systemförvaltare IT inom område Ersättning

Västra Götalandsregionen IT