itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Systemtekniker till LKDATA

Ort
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Systemtekniker till LKDATA

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss!

Dina arbetsuppgifter

Som systemtekniker hos oss arbetar du med IT-projekt och tredje linjens ärenden. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat felsökning, installationer och uppgraderingar av både system och plattformar. För att erbjuda så heltäckande support som möjligt utvecklar vi oss ständigt, där alla tekniker fördjupar sig inom flera teknikområden och verksamhetssystem. Här får du arbeta agilt och växa i rollen genom att bland annat ta del av utbildningar tillsammans med våra systemspecialister. I rollen arbetar du nära övriga medarbetare i gruppen och gentemot de andra grupperna på LKDATA.

Din arbetsplats

LKDATA är en del av Verksamhetsstöd och service inom Linköpings kommun. Här arbetar cirka 100 kollegor med att tillhandahålla IT- tjänster till kommunens verksamheter och i förlängningen mot brukare, elever och invånare i Linköping. Vi arbetar processorienterat i enlighet med ITIL Service Management och är certifierade enligt ISO 20 000, vilket ger oss möjlighet att hålla hög kvalitet och effektivitet inom hela vår verksamhet. Vi strävar efter att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, ha inflytande, lust och möjlighet att utvecklas, både i arbetet och som individ. Hos oss är arbetet offensivt, varierat och utmanande. Vår kultur präglas av att det är högt i tak och ett öppet klimat där du som medarbetare erbjuds stora möjligheter till kompetensutveckling.

På avdelningen System & Kommunikation arbetar vi med drift och utveckling av kommunens samlade serverinfrastruktur, nätverk och databaser på både Windows- och Linuxplattform, samt alla de system som utgör IT-landskapet i Linköpings kommun. Vi är 14 personer på avdelningen där de flesta av oss jobbar som nätverkstekniker eller systemtekniker. Vi sitter i lokaler belägna i Ebbepark där vi sitter tillsammans i ett aktivitetsbaserat landskap. Arbetstiderna är kontorstider med flextid och förkortad arbetstid under sommaren. Möjlighet till distansarbete kommer att finnas.

Du som söker

Vi söker dig med IT-utbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av arbete med Windows Server, Active Directory och Wmware men även av felsökning av Windows Server. Du har även kunskap och vana av systemdokumentation, ITIL-ramverket samt vana av att arbeta i större IT-miljöer. Vidare ses det även meriterande om du har arbetat med härdning av servrar, säkerhetslösningar såsom EDR- och XDR-skydd samt CIS Controls. 

Vidare är goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift ett krav för att hantera kontakten med kunder och leverantörer samt för vår systemdokumentation.

Som person söker vi dig som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och analyserar och arbetar bra med komplexa frågor. Du underhåller kontinuerligt dina kunskaper samt har vilja och förmåga att hjälpa andra. Vidare är du utåtriktad i din yrkesroll samt samarbetar du bra med andra människor.

Då anställning för tjänsterna är placerade i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning. Den genomförs av Linköpings kommun när urvalsprocessen är klar. I denna rekrytering använder vi oss av tester som en del i vår bedömning. 

Välkommen med din ansökan!

Övrig information

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 11284

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Dela detta jobb

Systemtekniker till LKDATA

Linköpings kommun