itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Systemutvecklare inom BI och Data Warehouse

Hallå där!

Söker du en möjlighet att få utvecklas i din roll som systemutvecklare, kanske upptäcka livet som konsult och vara en del av ett växande och innovativt konsultbolag? Då låter det som att du har hittat rätt. Nedan följer information om vem vi söker för denna roll, vad som händer hos oss och vad vi har att erbjuda dig!

Vilka är vi på Tyfoon? 

Vi är ett mindre konsultbolag baserat i Stockholm som nu vill bli större tillsammans med dig. Vi kommer de närmaste åren satsa stort på vårt expertisområde - Business Intelligence och Data Warehousing. Idag har vi ledarkompetens inom området som ex projektledare, tekniska projektledare, testledare och SCRUM-masters och vill nu bli fler på utvecklingssidan. Vi söker dig som kan och älskar att arbeta med utveckling, databaser och datahantering. Vi har en spännande resa framför oss som inte är färdig på långa vägar. Vi tror på teamets gemensamma förmåga, vi behöver varandra för att åstadkomma förändring hos våra kunder och för att utvecklas, både som individer och som grupp. Vi letar efter fler medarbetare som kan bli en del av vårt fantastiska team och bli en del av vår resa framåt.

Om rollen

Som Systemutvecklare på Tyfoon Consulting kommer du vara en del av vårt Business Inteligence och Data Warehouse-team. Som konsult kommer du representera oss ute hos kund, antingen som team eller som ensam konsult. Du kommer också få möjlighet att lära av och utvecklas tillsammans med dina team-kollegor.

Vem vi tror att du är

 • Utbildning på högre nivå inom datavetenskap, informationsteknologi eller liknande område.

 • Aktuell erfarenhet som systemutvecklare inom BI- och Data Warehouse-området.

 • Praktisk erfarenhet av att ha implementerat och arbetat med data lake-lösningar likväl som traditionella DW med krav på snabb/realtids dataåtkomst.

 • Bred teknisk kompetens och kunskap kring på vilket sätt t.ex. följande tekniker kan användas för att stödja området: Azure SQL Server, EDW, Azure Synapse Analytics eller liknande.

 • Erfarenhet av BI-verktyg och ETL-verktyg

 • Vi ser gärna att du har konsulterfarenhet eller på ett eller annat sätt jobbat ut mot kundmarknad. Du har förmåga att ta ägandeskap över din egen offerering och se nya konsultbehov hos kunder.

 • Du kommunicerar flytande både i skrift och tal, på såväl svenska och engelska. 

Vad vi erbjuder dig

Du kommer utgöra en viktig del i vår väg framåt, vi tror att du vill utvecklas i din roll, bidra med erfarenhet, kompetens och leverera till våra kunder. I gengäld kan vi erbjuda dig:

 • Anställning - det låter uppenbart, men som konsultbolag möter vi många missuppfattningar kring livet som konsult, otrygga anställningar och kortsiktighet. Vi anställer våra konsulter och vill se en långsiktighet med alla våra medarbetare.

 • En arbetsplats med högt i tak och möjlighet till utveckling, ansvars- och initiativtagande. Vi vill höra dina idéer!

 • Teamtillhörighet – vi backar dig och vi gör det tillsammans, oavsett vilka uppgifter och utmaningar vi tar oss an.

 • Assistans och coachning i uppdragssökande, offerering och intervjuteknik.

 • Ett händelserikt och socialt umgänge med kollegor, som exempelvis fredagslunch, AW's med aktiviteter, företags-padel, get-away-konferenser, julbord etc.

 • En förmånlig pensionsplan och försäkring.

 • Företags-massage – vi har en massageterapeut på plats på kontoret varannan vecka då du kan boka kostnadsfria behandlingar.

 • Maxat friskvårdsbidrag.

 

 

Dela detta jobb

logo
Systemutvecklare inom BI och Data Warehouse

Ty4n Consulting AB