itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Tech Lead & Backend-utvecklare .net till branschunika Crossborderit

Ansök nu

Tech Lead & Backend-utvecklare .net till branschunika Crossborderit

Vill du vara med på en spännande global resa med möjligheten att påverka en hel bransch? Nu söker vi dig som är en trygg backendutvecklare och som önskar axla en Tech Lead-roll. Du kommer ingå i ett team-upplägg där vi även rekryterar in två juniora utvecklare till teamet och där din roll är att agera dedikerad coach till dem under deras första halvår så att de kommer in i arbetsuppgifterna på bästa sätt. Trivs du i en ledande roll samtidigt som du är en viktig del av det operativa arbetet? Då kan Tech Lead-rollen hos Crossborderit passa dig!

Om Crossborderit

Crossborderit är ett techbolag med fokus på att förnya den globala gränsöverskridande logistikkedjan, så att all internationell shopping känns sömlös och lokal. De befinner sig nu i en expansiv fas och behöver förstärka upp sitt utvecklingsteam med flera medarbetare, där du som Tech Lead är en av de viktiga medarbetarna att få in. Du behöver vara en backend-utvecklare som vill jobba med en långsiktig plattform och vara med och utveckla arbetssätt, stötta dem som är mer juniora och skapa tekniska lösningar för att stödja verksamhetens behov.

Om teamet & rollen

Utveckling

Som Tech Lead kommer du ansvara för utvecklarteamet som har ett fokus på bred Microsoftutveckling. Du tillsammans med teamet kommer att bygga lösningar och kod för en mjukvara som ska underlätta livet för företag och konsumenters köpupplevelse och beslut vid inköp av varor digitalt i hela världen på ett smidigt sätt. Alla kostnader som uppstår vid ett köp, som frakt, tullavgift e.tc. blir tydligt ifrån start på slutraden.

För att gilla denna roll så ska du ha ett holistiskt förhållningssätt och vilja delta i hela utvecklingskedjan, där ni som ett team bygger tekniska lösningar för Crossborderits kunder.

Crossborderit ser nya affärsmöjligheter som kan behöva utvecklas, därför kan AI och Big Data vara något som du kan få arbeta med.

Teamet

Du kommer att ha ett team bestående av sex utvecklare varav två av dem kommer vara nyanställda och i början av sina karriärer. Kompetensdelning mellan kollegor är A och O på Crossborderit och för att teamet ska lyckas är det viktigt att bidra med en positiv attityd och att allt är möjligt och lite till. Crossborderit kör därför kanban och daily stand-ups varje morgon för att höra vad teamets fokus och prioritet är.

Du kommer till en början i rollen att ha ett stort fokus på ledarskap och agera mentor och coach till de två juniora medarbetarnas första 6-9 månader, till dess att de kommit in i bolaget och arbetsuppgifterna på ett bra sätt. Den ena medarbetaren kommer ha en backend-profil och den andra en frontend-profil men båda med ambition att gå fullstack.

Uppgifter kopplat till mentorrollen:

 • Agera teknisk coach och vägleda de juniora nyanställda

 • Säkerställa att dessa får sitta med rätt arbetsuppgifter utifrån individuella utvecklingsplaner

 • Utgå från en skräddarsydd onboarding och utbildningsplan

 • Formulera tydliga mål

 • Köra löpande assessments för att mäta deras utveckling

Arbetet är flexibelt både ifrån kontor och annan plats. Kontoret är beläget på Epicenter i centrala Stockholm.

Om dig

Crossborderit söker dig som har 2-4+ års erfarenhet som backend-utvecklare och vill vara delaktig i helheten och ha ett nära samarbete med såväl andra medarbetare som ledning. Eftersom Crossborderit är ett litet bolag ser dem det som extra viktigt att du har ett flexibelt mindset samt har kunden i fokus. Hos Crossborderit kommer du vara en viktig spelare och därmed aktiv i diskussioner av lösningar. Crossborderit tror att du är en engagerad och ansvarstagande person, som även tycker om att ha kul längst vägen.

Önskad kompetens

 • Erfarenhet inom systemutveckling i Microsoft-miljö

 • Har kunskap och intresse för bra arkitektur och moderna applikationer

 • Har ett holistiskt tänk

 • Några års erfarenhet av att arbeta inom projekt med systemutveckling av webbapplikationer

 • Kunskap inom C#, .Net, WebAPI, React och TypeScript

 • Erfarenhet av Azure, DevOps, Git och Visual Studio

 • Relevant akademisk utbildning alternativt ett långt brinnande intresse som skapat erfarenhet privat och i uppdrag

 • Har ett intresse för ledarskap och projektledning

 • Agila arbetssätt

 • Har god kommunikationsförmåga på svenska och engelska i tal som skrift

 • Testdriven utveckling

Crossborderit ser det som meriterande om du har erfarenhet från Logistikbranschen samt har arbetat på mindre bolag där du fått arbeta brett.

Välkommen med din ansökan!

Tror du att detta skulle passa dig, eller kanske någon du känner? Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, tveka därför inte - utan skicka in din ansökan redan idag!

Rekryteringen kommer hållas av Ed:Za Group. Har du några frågor eller funderingar relaterade till tjänsten och processen är du varmt välkommen att kontakta oss på charlotte.danielsson@edzagroup.se

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Tech Lead & Backend-utvecklare .net till branschunika Crossborderit

EdZa AB