itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

TECH LEAD TILL ITIDEN I GÖTEBORG

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-07

Ansök nu

TECH LEAD TILL ITIDEN I GÖTEBORG

Vill du arbeta i en bred roll där du kommer få både leda andra samtidigt som du själv kodar i projekten? Itiden är en mindre digital byrå beläget i centrala Göteborg, som utvecklar webbplatser och mobilapplikationer till en stor variation av kunder och just nu söker vi efter en Tech Lead till vårt team i Göteborg. 

Om tjänsten

Som Tech Lead har du en övergripande roll och är insatt i flera projekt samtidigt. Du hoppar mellan dessa på daglig basis och bollar problem och lösningar med kund, projektledare och övriga projektdeltagare.  I din roll som Tech Lead på Itiden kommer du både själv utveckla i projekten och leda andra. Vi arbetar med de tekniker som passar bäst för varje projekt, men försöker se till att det inte spretar för mycket kunskapsmässigt, här kommer du ha en viktig roll att styra val av teknik. Du kommer ha goda möjligheter att styra över din roll samt över hur vi arbetar med utvecklingsprojekt på Itiden. 

Vem är du?

Vi söker dig som arbetat som utvecklare i ett antal år i webb och/eller mobilprojekt och har antingen redan gått över till en mer ledande roll eller känner dig redo för detta. Du trivs i en roll där du både får leda och själv skriva kod. För att lyckas i rollen behöver du ha en bred förståelse och ha kunskap om rätt väg framåt både för frontend och backend. Du är intresserad och håller dig uppdaterad på nya och aktuella tekniker samt ramverk. 

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper som kännetecknas av god kommunikation och samarbetsförmåga, du är även strukturerad och kvalitetsmedveten. 

Kvalifikationer

Några års erfarenhet av webb och/eller mobilprojekt. Har du erfarenhet av en ledande roll är det meriterande men inte ett krav. Idag väljer vi helst PHP/Laravel, .NET, Node, React, React Native och TypeScript och vi hoppas att även du gillar och har kunskap i en eller flera av dessa tekniker. Du behöver ha goda kunskaper i;

  • Systemarkitektur för backend

  • Hur man skapar användarvänlig, attraktiv och tillgänglig frontend

  • Goda ledaregenskaper och kommunikationsfärdigheter

  • Engelska och svenska i tal och skrift.

Om Itiden och vad vi kan erbjuda dig 

Itiden är en mindre digital byrå som utvecklar webbplatser och mobilapplikationer till en stor variation av kunder. Vi tror på en kultur av öppenhet och samarbete, där din röst hörs och din åsikt räknas. Vi erbjuder förmåner såsom generöst friskvårdsbidrag, flexibel arbetstid, föräldralön vid föräldraledighet, mobiltelefon och eget val av utrustning. Allt för att du ska trivas och må bra på jobbet, men också ha tid för familj och vänner. Vi sitter centralt beläget vid Kungsportsplatsen i Göteborg. Vi gillar vårt kontor och det är plats för samarbete, kunskapsutbyte och trivsel, men det ges också möjlighet till flexibilitet att arbeta hemifrån.

Anställningsprocess

För att på bästa vis få en uppfattning av din kunskapsnivå anpassar vi processen tillsammans med dig. Vi tycker det är viktigt att du som söker själv skall få vara med och bestämma hur du bäst visar upp dina kunskaper. Svar kring din ansökan kommer att följas upp med mail där vidare information förmedlas.

Läs mer om hur det är att jobba på Itiden
Frågor om tjänsten? Hör av dig!

Välkommen med din ansökan!

Snabbfakta:
Företag: Itiden AB
Tjänst: Tech Lead
Omfattning: Heltid
Tillträde: Efter överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Sista ansökningsdag: 2023-06-04
Ansökan: Vi arbetar med löpande urval så ansök omgående! Ansökan sker genom www.adwisehr.se Jens Berntzen är ansvarig för rekryteringen, önskas därför ytterligare information om tjänsten är du välkommen att direkt ta kontakt med Jens Berntzen på telefon 0700-81 53 42. Alla ansökningshandlingar behandlas konfidentiellt och i enlighet med GDPR.

Dela detta jobb

logo
TECH LEAD TILL ITIDEN I GÖTEBORG

Workspace Recruit