itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Technical Architect Cyber Security

Företag Advania
Ort
Utgår

2023-10-28

Ansök nu

Technical Architect Cyber Security

Är du Hackarens värsta mardröm? Brinner du för Cyber Security med fokus på infrastrukturen?
Någon ställer sig upp, uttryckligen skriker ut sin ilska kring vilken otur organisationen haft när de fått sina filservrar och domänkontrollanter krypterade av ransomware. Du suckar inombords och tänker att de haft tur de haft som klarat sig ända tills nu. Det som står högst på agendan på whiteboard tavlan när du kliver in i rummet är MAC filtrering, brandväggsregler och komplexa lösenord. Det första du gör är att torka bort hela stycket från whiteboarden. Här behövs seriös hjälp med att styra fokus in på rätt väg! För det är inte så hackarna tänker längre, Zero-day är inte dagar kvar till semester och vi måste ligga steget före. Alltid.

Verkar det bekant?

Vi söker en Cyber Security Architect med fokus på infrastruktur som kan äga rollen att styra våra kunder in på den säkra vägen.

Specialistenheten Knowledge Factory på Advania har några av de vassaste experterna på marknaden inom olika områden. Vi jobbar i små team och alltid nära kunden.

Som Technical Architect på Advania Knowledge Factory

I rollen som Technical Architect i Cyber Security teamet på Knowledge Factory jobbar du som arkitekt, och rådgivare till våra kunder. Främst på Microsoft infrastrukturs plattformar, såväl On-prem och som i Azure.

I din roll har du möjlighet att bygga relationer och leverera tekniska och strategiska lösningar som skapar värde för kundens verksamhet.

Du arbetar aktivt med omvärldsbevakning och är väl insatt i ny teknik inom ditt specialistområde. Du tycker även att det är kul att dela med dig av din kunskap, blogga, utbilda eller hålla seminarier.

Vad vi söker hos dig

Du behöver ha erfarenheter av att ha jobbat med t.ex.

  • Active Directory

  • Windows Security

  • Azure Security

  • Identity & Access Management

  • PKI/Certifikats lösningar

  • Assessments

Som Technical Architect Cyber Security förväntar vi oss att du:

  • Agerar Trusted Advisor och bygger långsiktiga relationer med våra kunder

  • Ansvarar för och medverkar i hela leveransen eller specifika delar, ofta i större projekt, samt säkerställer god kvalitet

  • Interagerar direkt med beslutsfattare på ledningsnivå och vägleder dem med de bästa tekniska lösningarna och strategierna

  • Driver workshops och utbildningar

Rollen är baserad i Sverige och du rapporterar direkt till en av våra CaptainsVi tror på mindre team som präglas av ödmjukhet, samverkan och som är snabba till förändring.

Vi ser fram emot din ansökan! 

Visa gärna ditt intresse så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. Som en del av vår rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, för att öka medvetenheten om våra framtida medarbetare.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

Dela detta jobb

logo
Technical Architect Cyber Security

Advania