itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Teknisk projektledare

Företag Advania
Ort
Utgår

2023-10-28

Ansök nu

Teknisk projektledare

Nu finns möjlighet för dig som är Teknisk projektledare eller vill växa in i den rollen att ansluta till ett snabbt växande och framgångsrikt IT-bolag med stark närvaro i Norden!

Vi söker dig med erfarenhet av teknisk leverans och med en bakgrund primärt inom Nätverk, Serverdrift, Cloud eller digital arbetsplats och som vill axla en teknisk projektledarroll och över tid växa och utvecklas som projektledare! Vi ser att du kanske har jobbat som teknisk konsult eller arkitekt och förhoppningsvis även hunnit driva några uppdrag eller projekt och känner dig redo för dina nästa utmaningar!

Teknisk projektledare på Advania

I rollen som Teknisk projektledare arbetar du med Advanias managerade tjänsteleverans gentemot både befintliga och nya kunder. Ditt främsta fokus är att:

 • Leda ett eller flera av Advanias uppdrag och projekt mot existerande kunder.

 • Medverka i de större projekten gentemot nya potentiella kunder.

 • Medverka i utvecklingen av Advanias leverans inom ett specifikt teknikområde.

 • Medverka i kravinsamling och projektplanering i team.

Vi ser att du utgår ifrån något av våra kontor runtom i Sverige. Du ingår i ett team med Projektledare med fokus på ledning av uppdrag och projekt inom den managerade tjänsteleveransen. Vi erbjuder dig varierande arbetsuppgifter, mycket stora utvecklingsmöjligheter och en härlig gemenskap i ett drivet team som delar kunskap, hjälper varandra och framför allt har kul på jobbet.

Vad vi söker hos dig

För att du ska trivas och passa i rollen som Teknisk projektledare hos oss ser vi att du har minst 5 års erfarenhet av drift, projekt eller arkitektur, helst med fokus på managerade IT-tjänster mot slutkund, inom något eller några av följande teknikområden:

 • Nätverk (LAN, WAN, WiFi, Brandvägg).

 • Serverdrift och infra (Datacenter, privat & publikt cloud).

 • Clouddrift.

 • Digital arbetsplats.

Du gillar personliga relationer, är van vid att samverka inom projekt- eller leveransgrupper och med slutkund på olika nivåer och trivs i både tekniska diskussioner och kunddialog. Vi sätter stor vikt vid din arbetserfarenhet och personlighet. Du har mycket god förmåga att kommunicera och behärskar svenska och engelska flytande, i både tal och skrift.

Utbildning och certifiering inom en eller flera av nedanstående teknologier och metodiker är meriterande men ej ett krav:

 • Nätverk (t.ex. Cisco CCNA).

 • Cloud (t.ex. Azure foundation).

 • Projektledning (t.ex. Prince2 Foundation, CompTIA).

 • ITIL.

Vi ser fram emot din ansökan! 

Visa gärna ditt intresse så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. 
Som en del av vår rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, för att öka medvetenheten om våra framtida medarbetare .

Dela detta jobb

logo
Teknisk projektledare

Advania