itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Test och Verifiering

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2023-04-30

Ansök nu

Test och Verifiering

Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På vårt huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling.   

Nu söker vi en analytisk och kreativ person till gruppen Test och Verifiering på NIBE Energy Systems i Markaryd som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team. 

OM TJÄNSTEN

Du blir en del av teamet Product Development som är en högteknologisk och avancerad produktutvecklingsavdelning med cirka 150 medarbetare inom mekanik, el/elektronik, kylteknik, labb, styr & regler, audio-optimering etc. Ditt jobb blir att ansvara för testning inom produktutveckling och produktunderhåll. Det innebär huvudsakligen att arbeta med produkt- och komponenttester inom området värmepumpar på vårt testlabb. Du kommer att arbeta med avancerad provutrustning för bland annat temperatur, tryck och prestandamätning. Analys av mätresultat och rapportskrivning blir en viktig input till utvecklingsorganisationen för att supportera projektorganisationen med testresultat. Inom vårt testlabb finns det möjlighet att jobba inom olika produktgrupper där vi testar inom områden som säkerhet, prestanda samt funktion inom VVS, el och elektronik. Tjänsten är i Markaryd och kan även innebära support mot andra funktioner inom företaget samt utveckling av vår utrustning. 

DIN BAKGRUND

Vi söker dig som är ordningsam, strukturerad, noggrann, ansvarstagande och har stor analytisk förmåga. Du söker kreativa utmaningar, har ett genuint teknikintresse och gillar att jobba praktiskt och effektivt.  Du kan även utföra relaterade beräkningar inom termodynamik. Vi ser gärna att du har erfarenheter inom VVS-branschen eller mätteknik. Du trivs med att jobba i team, men utför även självständigt testuppdrag. Erfarenhet av termodynamik och/eller kylteknik eller styr och reglerteknik är meriterande. Har du jobbat med installation av värmepumpar eller inom VVS är det ytterligare en bra grund att bygga på. Du är van att arbeta med Office och eftersom vi är en internationell koncern behöver du kunna uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift.

OM ANSÖKAN

Vill du jobba med oss för en mer hållbar framtid? Välkommen att söka jobbet via vår hemsida www.nibe.se under "Lediga jobb". Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan snarast, men senast den 30 april 2023. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss.

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 6 miljarder kr/år med drygt 1 700 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm. 

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 40 miljarder kr och mer än 21 000 anställda i över 30 länder. 

 

Dela detta jobb

logga
Test och Verifiering

NIBE AB