itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Testare

Ort
Utgår

2023-10-20

Ansök nu

Testare

Vi på SOS Alarm är varje dag med och skapar ett tryggare Sverige. Vi larmar ut hjälpresurser vid olyckor och samhällskriser dygnet runt, årets alla dagar. Vi är ett värderingsstyrt bolag med en vision om ett tryggare Sverige för alla. Utöver det har vi även en central roll i samhällets krisberedskap. Vi är marknadsledande och verksamma inom såväl offentlig som privat marknad, med växande kommersiella tjänsteområden.

I detta arbete spelar IT-avdelningen en mycket stor roll och vi är involverade från början i utveckling av tjänster i alla våra affärsområden. IT är ett av fyra verksamhetsområden på SOS Alarm och vi består av drygt 100 medarbetare uppdelade i tre avdelningar: Drift & Infrastruktur, Applikation och Arkitektur. Huvuduppdraget är att säkerställa funktionalitet i ett av Sverige viktigaste trygghetssystem - dygnet runt, årets alla dagar.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Din vardag som Testare
Vill du vara en del av en organisation som spelar en avgörande roll för att rädda liv varje dag? Vi på SOS Alarm söker nu en erfaren Testare som säkerställer att vår plattform Automatlarm fungerar som den ska. Du kommer ansvara för att utföra tester och kvalitetskontroller för en rad olika produkter inom plattformen så som kameralarmtjänster, trygghetslarm, hisslarm och smart passage.

För närvarande befinner vi oss mitt i ett utvecklingsprojekt där plattformen får en delvis ny teknisk lösning. Denna fas i projektet ger dig och ditt team en spännande möjlighet att utforma testcykeln samt genomförandet av API-baserade tester.

För att trivas i rollen som Testare ser vi att du har förmågan att förstå både IT och verksamhetens behov. Du är en engagerad lagspelare med en naturlig nyfikenhet och har förmågan att driva fram förbättringar.

Dina främsta arbetsuppgifter:

  • Förvalta och utföra olika tester för att säkerställa plattformens funktionalitet

  • Utveckla och utföra lasttester

  • Samarbeta med testledaren och andra teammedlemmar för att optimera testplanering, testmiljöer och automatisering

Vi söker dig som har:

  • 3 års erfarenhet av test

  • Arbetat med API-testning i miljö med hög prestanda- och tillgänglighetskrav

  • Erfarenhet av Jira eller något annat ärendehanteringssystem

  • Erfarenhet av skriptprogrammering

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Microsoft on-prem-miljön och kunskaper inom C#. Om du dessutom har erfarenhet av lasttestning och testautomatisering kommer det att vara till stor fördel.

Vi erbjuder dig

Att arbeta på SOS Alarm innebär stora utvecklingsmöjligheter och att du är en viktig ambassadör för SOS Alarms kultur såväl internt som externt. Du får även möjlighet att omge dig av kollegor med ett otroligt engagemang och vilja att skapa förutsättningar för andra SOS:are att skapa ett tryggare Sverige för alla.

Hos oss är våra värderingar - Professionella & Empatiska samt Ansvarstagande & Samverkande, något som genomsyrar hela kulturen på SOS Alarm och att du kan relatera till dessa är en förutsättning för att trivas hos oss!

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Testare

SOS Alarm Sverige AB