itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Testare till iSEC

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-27

Ansök nu

Testare till iSEC

Är du en erfaren testare med ett öga för detaljer och som vill göra det lilla extra? Kanske har du till och med ett intresse för finans och fonder? Då kan det här vara någonting för dig! Vi hjälper nu iSEC att hitta deras nästa testare till deras familjära team i Umeå. Sök redan idag, urval sker löpande!

Om tjänsten

iSEC är en av Nordens största oberoende leverantörer av systemlösningar inom den finansiella sektorn. I takt med att bolaget och verksamheten växer söker de fler kollegor och är därför på jakt efter deras nästa juniora systemutvecklare till sitt nyrenoverade kontor i Umeå. Arbetsplatsen och organisationen präglas av en entreprenörsanda där alla tillsammans jobbar mot att hitta de bästa lösningarna för kund. I den här miljön har du möjlighet att tillsammans med kollegor utvecklas i din vardag och det finns goda möjligheter till karriärsutveckling! Här söker vi dig som är vill delta i kreativa lösningar och som förstår värdet i att göra det lilla extra för kunden.

Här erbjuds du med andra ord att delta på en spännande utvecklingsresa, både för företaget och för dig personligen. Gänget på iSEC jobbar i en flexibel miljö och du har möjlighet att arbeta såväl hemifrån som från kontoret.

Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i ett team bestående av 8 personer, där det finns möjlighet att kombinera kontorsjobb med hemarbete. I rollen som testare kommer du att arbeta i iSECs egenutvecklade och affärskritiska system som hanterar deras kunders kapitalförvaltning. Som testare kommer dina primära arbetsuppgifter vara att utforma testprocessen och aktivt följa med i dess utvecklingsprocess. Utöver detta kommer du även ansvara för testmiljöer samt kontinuerliga funktionstester av systemet i form av både reggresionstester och implementation av testverktyg eller andra metoder.

På kontoret går laget före jaget och kompetensöverföring mellan er kollegor är en viktig del av arbetet!

Vi söker dig som

 • Har en examen från högskola/universitet inom exempelvis datavetenskap, systemutveckling eller motsvarande
 • Har flerårig erfarenhet av att arbeta som mjukvarutestare
 • Har erfarenhet av att arbeta i ett agilt team
 • Du har ett stort intresse för system

Det är meriterande om du har erfarenhet av finansbranschen.

Vi söker dig som är

 • Kvalitetesmedveten
 • Samarbetsinriktad
 • Självgående
 • Strukturerad

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Umeå, hybrid

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Som ett steg i rekryteringsprocessen kommer du att genomföra digitala tester, ett personlighets- och ett problemlösningstest. Anledningen till att vi har detta bedömningssteg i våra rekryteringsprocesser är för att vi vill fokusera på din potential för tjänsten lika mycket som din bakgrund som står med i din ansökan.

Information om företaget

Läs mer om iSEC här!

 

 

Dela detta jobb

Testare till iSEC

Academic Work