itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Uppdrag finnes - Projektledare och processutvecklare sökes!

Företag Agio
Ort
Utgår

2023-06-19

Ansök nu

Uppdrag finnes - Projektledare och processutvecklare sökes!

Vi har vunnit ett nytt ramavtal hos en av våra viktigaste kunder och söker konsulter med kompetens inom processutveckling och projektledning.  
Stationeringsort: Stockholm. Tjänsten: tillsvidareanställning på heltid.

Din kommande roll
Du kommer att ingå i vårt team med projektledare och processutvecklare som arbetar på verksamhetssidan med offentlig sektors digitalisering. 

Som projektledare kommer du att leda olika projekt eller uppdrag kopplat till verksamhetsutveckling, ofta med inslag av förändringsledning.

Som processutvecklare/-modellerare arbetar du med att driva eller stötta olika processutvecklingsarbeten kopplat till verksamhetsutveckling. Du arbetar med att beskriva och upprätta processbeskrivningar/-modeller.

Uppdragen, som du själv är med och väljer, är oftast på heltid hos våra kunder och matchas utifrån dina erfarenheter, dina drivkrafter och din individuella utvecklingsresa.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet som processutvecklare och/eller projektledare inom stora organisationer med kunskap om olika projektstyrnings- och processutvecklingsmetoder. 
Kanske har du utbildning inom Systemvetenskap, Industriell ekonomi eller annan relevant universitetsutbildning.

Digitaliseringsexperterna
Du kommer att ingå i ett team med 20 andra drivna konsulter med kompetenser inom bl a processutveckling, kravhantering, UX, verksamhetsutveckling, förändringsledning, projektledning och informationshantering, Tillsammans i teamet och med våra säljare formar ni våra erbjudanden och hur vi bäst hjälper våra befintliga och nya kunder.

Vi erbjuder dig
Agios personalidé är att det skall vara kul och utvecklande på jobbet. Vi arbetar i en stimulerande miljö som genomsyras av engagemang, kunskap och ansvar. Vi erbjuder en miljö där människor trivs. 

Agio är ett stabilt och tryggt bolag med stark ekonomi. Du kommer till ett företag med långvariga kundrelationer och samarbeten. Vi erbjuder intressanta uppdrag med samhällsnyttiga tillämpningar och en trygg anställning med kollektivavtal — vi tar ansvar för dig och dina kollegor.

Är du redo för nya utmaningar då är vi redo att satsa på dig? Vänta inte – ansök nu! Sista ansökningsdag är den 19 june  2023.

Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktinformation
Annika Sällström
annika.sallstrom@agio.se
070-373 33 10

 

 

Dela detta jobb

logo
Uppdrag finnes - Projektledare och processutvecklare sökes!

Agio