itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Utvecklare med fokus på C#

Ort
Utgår

2023-10-07

Ansök nu

Utvecklare med fokus på C#

Vi söker nu en erfaren utvecklare med fokus på C# som är redo att ta sig an nya utmaningar tillsammans med oss på Centric och vår kund i Göteborgsområdet. Som en pålitig aktör inom IT söker vi nu dig som har 3-5 års erfarenhet med huvudfokus på C#. Om du dessutom har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult och brinner för att skapa robusta och skalbara lösningar så kan detta vara jobbet för dig!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som utvecklare kommer du vara delaktig i processen att designa, utveckla och implementera programvara tillsammans med teamet hos vår kund. I teamet förväntas du bidra med din tekniska expertis och kreativitet för att lösa komplexa problem. I rollen kommer du utveckla och underhålla högpresterande backend-applikationer med fokus på C#, optimera applikationers prestanda genom att använda bästa praxis och verktyg samt designa och implementera databasstrukturer och säkerhetsfunktioner.

Slutligen förväntas du samarbeta med teamet och andra intressenter utanför teamet för att förstå och identifiera den gemensamma målbilden.

Din profil och kvalifikationer

Det finns vissa krav vi sätter på den som ansöker till rollen vad gäller teknisk kompetens, men vi lägger också vikt vid hur du är som person i processen. Du förväntas ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, och det är precis i en sån roll som du trivs bäst. Du stimuleras av att vara med och förbättra processer och rutiner.

Krav för rollen

  • 3-5 års erfarenhet av backend-utveckling med fokus på C#

  • Erfarenhet av att arbeta med SQL- databaser

  • God förståelse för mjukvaruutveckling och agila metoder

  • Du behärskar svenska och engelska, i både tal och skrift


Meriterande

  • Utbildning inom datavetenskap, informationsteknik eller motsvarande område

  • Erfarenhet av att arbeta med Javascript, Python, .Net, alltså en viss vana vid att röra sig över hela stacken

  • Att du har varit konsult sedan tidigare och är van vid att hantera olika projekt och snabbt kunna anpassa sig till nya arbetsmiljöer är en fördel i denna roll

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

 

 

Dela detta jobb

Logga
Utvecklare med fokus på C#

Centric Professionals AB