itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Utvecklare som kan Microservices

Ort
Utgår

2023-12-15

Ansök nu

Utvecklare som kan Microservices

Vem är du!

Du har minst fyra års erfarenhet som systemutvecklare inom .Net, Java eller JavaScript. Förutom detta har du arbetat med microservices och tekniker som Docker och Kubernetes. Vi ser även att du har erfarenhet av någon molnplattform t.ex. Azure, AWS eller GCP.

Du har passion för teknik och utveckling, älskar kod, är kreativ, social och gillar nya utmaningar. Självklart har du även erfarenhet av agil utveckling. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet från konsultbranschen.

Längtar du efter att frigöra din fulla potential, utvecklas och umgås med kollegor samtidigt som du har balans mellan jobb och fritid? Älskar du att ta stort eget ansvar under frihet och göra dina egna val? Då är IT-HUSET något som passar dig! Hos oss är du som konsult med och väljer ditt uppdrag. Det blir bäst för dig, våra kunder och för IT-HUSET när alla vill åt samma håll.

Om IT-HUSET

Vi har en stark företagskultur där frihet och delaktighet gör att våra medarbetare trivs och utvecklas inom konsultrollen. Med 100 kollegor har vi en enorm kunskapsbredd och väldigt fin sammanhållning. Hos oss får du roliga och utvecklande uppdrag och vi har har ett stort fokus på kompetensutveckling.

Söker du också mer frihet och känner att IT-HUSET passar in på dig? Skicka då ett mail till staffan.heidenberg@rubino.se alternativt slå en signal till 0708-59 33 98.

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

logo
Utvecklare som kan Microservices

Rubino Rekrytering AB