itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Utvecklare till Softcode

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2023-06-05

Ansök nu

Utvecklare till Softcode

Softcode i Karlstad är ett expansivt företag som gör en storsatsning på att utöka och utveckla sin verksamhet. Vill du utgöra en viktig roll i verksamheten, där du med din kompetens blir en del i företagets framgångsresa? Då ska du söka tjänsten som systemutvecklare!

Om tjänsten

Framåtanda, tillväxt och innovativ utveckling, detta är Softcodes ledord. Då företaget står inför ett antal stora projekt öppnar de nu upp dörrarna ännu en gång för systemutvecklare. Softcode är ett IT-bolag som skapar skräddarsydda lösningar åt framgångsrika företag – allt från webbaserade produkter till avancerade systemlösningar. Softcode består av 12 anställda idag och söker nu fler systemutvecklare som med sitt driv och engagemang vill vara en del av tillväxtresan.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Softcode.

Arbetsbeskrivning

Som systemutvecklare hos Softcode arbetar du främst mot backend men även med förvaltning- och vidareutveckling av befintliga system samt framtagning av nya lösningar. Du kommer att arbeta brett och flexibelt mot kund för att nå önskade resultat.

Du kommer till exempel att:

 • Bygga och designa API:er

 • Leverera högkvalitativa lösningar

 • Arbeta agilt

 • Utveckla befintliga och nya kundanpassade IT-lösningar

Vi söker dig som

Vill du arbeta med spännande kunder där kreativiteten sätter dina gränser så är detta något för dig.

Vi söker dig som har ett starkt intresse för programmering och problemlösning. Du är en vass utvecklare som antingen genom högskole/universitetsutbildning eller på egen hand har skaffat dig kompetensen. Vi söker främst dig som har några års arbetslivserfarenhet. Vi ser att du har en bred kunskapsbas inom olika programmeringsspråk och ett stort plus är om du kommit i kontakt med PHP, SQL, C#, Python, Java och JavaScript. Du behöver ha goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

Som person är du:

 • Självgående

 • Affärsinriktad

 • Problemlösande

 • Samarbetsinriktad

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid, tillsvidare

 • Placering: Karlstad

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Utvecklare till Softcode

Academic Work