itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Utvecklingsingenjör/Analytiker sökes till processanalysteam på Ringhals kärnkraftverk

Ansök nu

Utvecklingsingenjör/Analytiker sökes till processanalysteam på Ringhals kärnkraftverk

About the job

Vill du bli en viktig spelare när det gäller att säkra svensk energiproduktion?

Drömmen lever om att någon gång i framtiden få bygga nya kärnkraftverk. Tills dess, och för många år framåt, ska vi på ett säkert effektivt och varsamt sätt ta hand om de anläggningar vi har. Vi står inför ett stort moderniseringsbehov där ny och gammal teknik ska samsas vilket bidrar till många spännande frågeställningar, analyser, beräkningar, kravtolkningar och konstruktioner.

Processanalysgruppen på Ringhals söker nu dig, för att hjälpa till att ta hand om vår ångturbinprocess. Tillsammans med vår specialist och våra seniora analytiker får du möjlighet att utvecklas i rollen som utvecklingsingenjör/analytiker

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är minst sagt varierande.

Du kommer att stötta drift-, underhåll- och konstruktionsorganisationen, dvs vara ute i anläggningen och stötta vid kontroller av div komponenter, kolla status och lägga planerna för potentiella ombyggnationer samt sitta på egen kammare och tolka kravbilder, göra behovsanalyser, beräkningar/tekniska utredningar samt simulering av processystem. Du deltar i projekt för att stötta med analyskompetens och du deltar även i akuta uppdrag för att analysera problembilden vid stillestånd eller inför ett potentiellt stopp.

Your profile

Vi ser helst att du har erfarenhet från liknande processindustri alternativt arbetat med konstruktion av ångturbinprocesser. Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet. Du är väl medveten om att detaljerna är viktiga och du har en förmåga att se samband och hur detaljer påverkar helheten. Du uppskattar mixen av att programmera script på förmiddagen för att efter lunch ta på dig blåställ och klättra runt och mäta vibrationer på t.ex. oljerör för att slutligen avsluta dagen med ett projektmöte om installation av nya ventiler.

Du är civilingenjör med en master inom energiteknik, maskin eller kemiteknik/processteknik alternativt teknisk fysik. Du är nyfiken och noggrann. Du uppskattar samarbete, men trivs även med eget arbete. Att ha ett gediget tekniskt intresse och en vilja till utveckling är en förutsättning för denna tjänsten och för att trivas i denna högkompetenta grupp av kärnkraftsingenjörer.

Ta nu denna möjlighet, att tillsammans med ett fantastiskt analysteam utvecklas och hjälpa till att nå våra mål om en fossilfri elproduktion inom en generation.

Du kan göra skillnad!

Additional information

Vi erbjuder   
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi dig ett utvecklande och omväxlande arbete med många kontaktytor. För oss på Vattenfall är det viktigt att arbete och privatliv har en god balans, därför erbjuder vi flexibilitet i arbetet samt möjlighet till att arbeta hemifrån några dagar i veckan. Vi har även en hel del andra personalförmåner som exempelvis arbetstidsförkortning, förmånliga tjänstepensionsavtal, föräldraledighetstillägg med mera. Läs mer om våra förmåner här.  

Placeringsort  
Ringhals, med möjlighet till hemarbete några dagar i veckan.

För mer information om själva tjänsten kontakta rekryterande chef Anna Ström tfn +46 725 163 689. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Sofia Berggren, sofia.berggren@vattenfall.com

Fackliga representanter är Patrik Harrysson- Akademikerna, Eva-Lena Green - Unionen, Lars Nydén - Ledarna, Alexander Wallberg - SEKO. Samtliga nås på 0340-66 70 00.

Välkommen med din ansökan senast 2 april 2023 . Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.  

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.  

Då säkerheten för Vattenfall och dess anställda är avgörande kommer vi innan varje anställning genomföra en ”pre-employment screening”. Dessa kontroller baseras på din roll som du kommer att fylla inom Vattenfall. Kontrollerna kommer att utföras av en tredje part, Validata.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.  

Vi ser fram emot din ansökan! 

About the company

Ringhals kärnkraftverk levererar fossilfri el varje dag, året runt. Vi har mer än 40 års erfarenhet av elproduktion. Ringhals ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.

Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld ställer på oss. Därför ser vi individens utveckling som en stor del av företagets framtid. Hos oss erbjuds du personlig utveckling på en arbetsplats med många möjligheter.

Läs gärna mer om vår verksamhet https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/ringhals

Dela detta jobb

Utvecklingsingenjör/Analytiker sökes till processanalysteam på Ringhals kärnkraftverk

Vattenfall AB