itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Vi söker fler pentestare till Stockholm, Malmö & Göteborg

Företag Sentor
Ort
Utgår

2024-03-12

Ansök nu

Vi söker fler pentestare till Stockholm, Malmö & Göteborg

Vill du bli en del av Sveriges största team av pentestare?

Sentors tekniska säkerhetsavdelning består av Sveriges största grupp penetrationstestare. Varje år levererar vi över 300 tester där vi säkerhetsgranskar alla sorters tekniska lösningar, såsom webbapplikationer, interna och externa nätverk. Med kunder i alla storlekar och branscher ges våra konsulter ett brett utbud av uppdrag, och möjlighet att fördjupa sina kunskaper genom ett antal specialistgrupper inom områden som Windows, Cloud och Red Team Testing.

Nu söker vi fler medarbetare som vill ansluta till vårt redan starka team.

Din roll

För den här rollen letar vi efter dig som har ett stort intresse för tekniska lösningar i allmänhet och penetrationstestning i synnerhet. Kraven för tjänsten innefattar att du har;

  • Minst 2 års erfarenhet av att självständigt driva och genomföra penetrationstester

  • Mycket goda kunskaper inom applikations- och webbapptester

  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift

Om du dessutom har betydande erfarenhet av utveckling, AWS-specifika arkitekturer, IAAS, containerbaserade microservicemiljöer eller andra sköna buzzwords/teknologier som våra kunder inkorporerar i sina miljöer så är det starkt meriterande. Även OSCP- och andra IT-säkerhetsrelaterade certifieringar är ett plus i kanten.

Som person hoppas vi att du är ödmjuk och tycker om att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor. Då du som konsult även är vårt ansikte utåt mot våra kunder, är det också viktigt att du är en positiv och tillmötesgående person som inger stort förtroende.

Paul Nyrén om varför han tycker att Sentor är en bra arbetsplats för pentestare:

"Det bästa med att arbeta som pentestare på Sentor är den stora samlade kompetensen inom teknisk säkerhet. Stöter man på hinder eller behöver inspiration kan man alltid vända sig till någon av sina kollegor. En annan stor fördel är våra specialistområdesgrupper som gör det möjligt för alla att fördjupa sig inom de områden som intresserar en mest; dels genom olika utbildningar och certifieringar, men även möjligheten till fler dedikerade uppdrag inom området".

Vi erbjuder dig

Arbete på en av Sveriges bästa arbetsplatser
2022 tog Sentor plats på Great Place to Works lista över Sveriges bästa arbetsplatser. I undersökningen som ligger till grund för utmärkelsen mäts bland annat faktorer som trovärdighet, respekt och rättvisa. Bland annat svarar 93 % att de är stolta att berätta var de arbetar, 92 % att deras arbete är meningsfullt och ”inte bara ett jobb” och 93 % att medarbetare på Sentor bryr sig om varandra.

Årliga kickoffer och konferenser
Sentor kännetecknas av en stor gemenskap, där såväl spontana AW:s som påkostade företagsaktivieter hör till vanligheten. Bland annat får varje avdelning åka på regelbundna kick-offer, men även tech-konferenser såsom Security Fest i Göteborg och Sec-t i Stockholm. 

Inspirerande företagskultur med ett stort samhällsengagemang
Hos oss finner du en inspirerande och varm företagskultur som genomsyras av ett brinnande intresse för IT-säkerhet och att få bidra till samhällsnytta. Ett kvitto på det är att vårt projekt Digital kvinnofrid blev tilldelat utmärkelsen "Årets initiativ 2020", för arbetet med att öka kunskapen om digital säkerhet för våldsutsatta.

Trygg och hälsosam anställning med bra förmåner
Utöver kollektivavtal och tjänstepension har vi ett omfattande förmånspaket som innefattar allt från ett generöst friskvårdsbidrag till sjukvårdsförsäkring, extra ersättning vid VAB och föräldraledighet och rabatter hos en stor mängd företag genom vår förmånsportal. Varannan vecka kommer dessutom en massör till kontoret – bara en sådan sak!

Om oss
På Sentor har vi erfarenhet och kunskap som gör oss ledande i Norden på cybersäkerhet. Vårt team består av olika individer med en gemensamma intresset för teknik och säkerhet. Tillsammans skapar vi Sentors starka och inkluderande företagskultur, där hög kompetens och kvalitét står i centrum. Vi förväntar oss inte att du är perfekt, men att du har ett starkt driv och vill utvecklas tillsammans med oss för att bekämpa både dagens och morgondagens cyberbrott.

<img src=/ onerror=alert(sentor.search)> 

Dela detta jobb

Logo
Vi söker fler pentestare till Stockholm, Malmö & Göteborg

Sentor