itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker produktägare till en bank!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2023-03-27

Ansök nu

Vi söker produktägare till en bank!

Vi söker just nu en produktägare som kommer att arbeta i ett team för att leverera och underhålla de bästa lösningarna för bolaget. Vi söker dig som både är kommunikativ och lyhörd samt har god samarbetsförmåga och trivs att jobba i team. Låter detta som ett jobb för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag, vi kommer kontakta dig som uppfyller kraven nedan.

Om tjänsten

Academic work söker för vår kunds räkning en produktägare. Vår kund är en bank med flera års erfarenhet i branschen och arbetar för att stötta företag som en finansieringspartner.

Du erbjuds

 • Möjlighet till en anställning hos banken, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
 • Möjlighet att få nyttja dina kunskaper och förbättra samt utveckla såväl gamla som nya produkter.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som produktägare kommer du tillsammans med ditt team att arbeta för att förbättra och utveckla såväl gamla som nya tjänster. Det är viktigt att du har förmågan att se nya möjligheter för att hela tiden effektivisera och förbättra verksamheten tillsammans med användare. I rollen förväntas du även skapa bra samarbetarbeten med alla dina kontaktytor. En stor del av rollen innefattar ett nära samarbete med ditt team som består av utvecklare för att komma fram till de bästa lösningarna för respektive affärsområde. Du förväntas även att:

 • Ha en god förståelse för den finansiella marknaden och kunna jämföra olika tjänster.
 • Upprätthålla och prioritera produktbacklogen för att säkerhetsställa att arbetet kommer bidra med maximalt värde.
 • Tillsammans med intressenter ha det primära ansvaret för att bygga, redigera och underhålla produkterna.
 • Analysera, undersöka och utvärdera behoven av lösningar.

Vi söker dig som

 • Antingen innehar en universitetsexamen alternativt besitter minst tre års arbetslivserfarenhet av en roll som produktägare, produktutvecklare eller produktanalytiker.
 • Har erfarenhet av produktutveckling och vana att hantera affärer.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande om du:

 • Tidigare har jobbat i Microsoft Acer, Jira eller projektledningssystem.
 • Har intresse för tjänstutveckling och finans.

Vi söker dig som är en driven, social och energisk person som motiveras av att driva olika värdeskapande tjänster framåt. Du trivs att arbeta i en roll som har många kontaktytor och ser hela tiden möjligheter till förbättring. Utöver detta ser vi att du som person är lyhörd och har en fallenhet för att förstå det aktuella behovet och kunna arbeta framåt med teamet och intressernter. Du har en god service förmåga och ser alltid kunden först.Övrig information

 • Start: Omgående.
 • Omfattning: Heltid.
 • Placering: Stockholm.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

 

Dela detta jobb

Vi söker produktägare till en bank!

Academic Work