itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Vill du arbeta med IT i finansbranschen?

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-10

Ansök nu

Vill du arbeta med IT i finansbranschen?

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Infrastructure Engineer tillhör du IT Operations-teamet och kommer hantera driften av virtuella servrar, nätverk, storage-lösningar och automation.

Arbetsuppgifterna innefattar även fokus på serverhantering, backup och övervakning. Utöver detta kommer du att ta del av en spännande ny fas då kunden lyfter hela infrastrukturen till Azure Cloud. Hittills har kunden tagit bort en ADFS-lösning för Microsoft 365 då de har valt att i första hand fokusera på Intune och Autopilot. De kör sin brandvägg med infrastruktur som kod i en CI/CD pipeline. Deras nuvarande fokus är att testköra Azure SQL-databaser med elastiska perioder och Du får vara med på resan! Du kommer ha möjlighet att ha stor inverkan på både design, arkitektur och implementering av den digitala transformationen.

Din profil och kvalifikationer

För att lyckas i rollen ser vi att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter i minst fem år. Du har en bakgrund i att arbeta med Windows Servrar och har förståelse för kärnkomponenter kring det så som DNS, DHCP och IIS. Du ska ha arbetat med publika molntjänster (Azure, AWS, GCP) på en daglig basis under flera års tid och du är bekväm i att använda Active Directory och Azure AD. Sannolikt är du också bekväm med övervakning och backup/restore av olika tjänster i en molnmiljö.

Krav

  • Lång erfarenhet av Windows servrar

  • Goda kunskaper inom nätverk

  • Erfarenhet av publika molntjänster

  • Goda kunskaper inom Active Directory

  • Du talar och skriver flytande svenska samt engelska


Meriterande

  • Du är bekväm med både Microsoft SQL Server och Microsoft 365

  • Kunskaper i Powershell

  • Erfarenhet av kundhantering med RMM-verktyg, GPO etc.

  • Du har gjort CI/CD pipelines med Bicep eller Terraform


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om kunden

Kunden är en bank och sitter i centrala Stockholm. Deras vision är att öka den ekonomiska integrationen i samhället på ett ansvarsfullt sätt – genom att omfamna kundernas olikheter och fokusera på deras framtida potential.

Som en del av företaget kommer du att ingå i en fördomsfri och inkluderande kultur, präglad av engagemang och innovation där de vågar utmana och förändra. De tror på värderingarna av samarbete och olika perspektiv.

 

 

Dela detta jobb

Logga
Vill du arbeta med IT i finansbranschen?

Centric Professionals AB