itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Vill du arbeta som IT-tekniker i Östersund? - Örebro

Ort
Kategorier
Utgår

2023-12-31

Ansök nu

Vill du arbeta som IT-tekniker i Östersund? - Örebro

Dina arbetsuppgifter

Som supporttekniker i en servicedesk kommer du supportera användare via telefon och/eller mail. Du kommer även att arbeta i ett ärendehanteringssystem med att ta emot och registrera IT-relaterade problem. Arbetsuppgifterna innefattar adminstration i Office 365, hantering av konton i Active Directory samt felsökning i Windows- och Citrixmiljö med hjälp av fjärrstyrningsverktyg. Även support och felsökning i kundspecifika applikationer är förekommande. 

Din profil och kvalifikationer

Som person är du självgående och utåtriktad. Du motiveras av att lösa problem och att ge bra service. Vi ser att du är en problemlösare ut i fingerspetsarna som kan förklara IT för personer på olika kunskapsnivåer. Du har gymnasial utbildning inom IT eller motsvarade kompetens. 
 
Krav

  • Minst sex månaders erfarenhet av IT-support eller kundservice

  • Kunskap inom Active Directory, Office 365 och Citrix

  • God teknisk kunskap

  • Mycket hög servicekänsla

  • Uttrycker dig mycket väl i både tal och skrift på svenska och engelska

 
Meriterande

  • Kunskap inom nätverk

  • Windows 

  • Körkort

 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda på våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

 

 

 

 

Dela detta jobb

Logga
Vill du arbeta som IT-tekniker i Östersund? - Örebro

Centric Professionals AB