itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Vill du arbeta som junior IT-tekniker i Östersund?

Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-28

Ansök nu

Vill du arbeta som junior IT-tekniker i Östersund?

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i första linjens support med att hjälpa användare via telefon och/eller mail med IT-relaterade problem. Bland arbetsuppgifterna finns hantering av konton i Active Directory, administration i Microsoft Office 365 och felsökning relaterat till Windowsmiljö samt kundspecifika applikationer. Ditt primära ansvar blir att ge support via telefon, mail och fjärrstyrning. Du kommer även registrera och ta emot ärenden i ett ärendehanteringssystem.

Din profil och kvalifikationer

Du har ett genuint intresse för teknik och en vilja att ge bra service. Du kan förklara IT för personer på olika kunskapsnivåer och är en problemlösare ut i fingerspetsarna. Som person är du social, driven och har gått en IT-inriktning på gymnasiet. Du är en stabil och trygg person med god kommunikativ förmåga.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

  • Gymnasieutbildning med inriktning inom IT

  • God teknisk kunskap och mycket hög servicekänsla

  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift


Meriterande:

  • Du har tidigare arbetat eller praktiserat med liknande arbetsuppgifter

  • Telefonvana

  • Erfarenhet av service och support

  • Kunskaper inom Active Directory, Microsoft Office 365 och Citrix


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen.

 

Dela detta jobb

Logga
Vill du arbeta som junior IT-tekniker i Östersund?

Centric Professionals AB