itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Workplace Specialist - Ving Sverige

Företag Thalamus AB
Ort
Utgår

2023-06-15

Ansök nu

Workplace Specialist - Ving Sverige

Om tjänsten

Nu söker vi två drivna och tekniskt kunniga Third Line tekniker som vill hjälpa oss att etablera, underhålla och utveckla vår IT-miljö för att skapa bästa möjliga användarupplevelse för våra ca 2300 interna användare på Ving. Du kommer att ingå i Service desk & Workplace-teamet där vi alla hjälps åt och ställer upp för varandra. Vi verkar i en dynamisk miljö och det händer mycket hos oss, vilket är roligt och vi arbetar succesivt för att sätta strukturer. På Ving har vi stark framtidstro och vi arbetar för att modernisera våra arbetssätt. Det finns stor möjlighet till personlig utveckling och vi tar tacksamt emot nya förslag, tankar och idéer utifrån din expertis. Utöver Servicedesk & workplace-teamet så kommer du att bli en del av den nordiska IT-avdelningen som idag sysselsätter 140 medarbetare som stöttar verksamheten med allt från design, utveckling, implementation och drift av IT-lösningar.

Som Third line tekniker kommer du tillsammans med ditt team ansvara för en välfungerande IT-miljö för företagets användare. Du kommer tillsammans med ditt team att ansvara för att etablera, underhålla och utveckla de tjänster som ingår i en "Modern Digital Workplace" för att leverera den bästa möjliga användarupplevelsen.

Du kommer exempelvis arbeta med att arbeta med att designa, standardisera och leverera lämpliga arbetsplatstjänster tillsammans med andra tekniker. Tillsammans med Workplace Architect säkerställa att tjänsterna uppfyller nuvarande och framtida krav samt förankras i den övergripande visionen för Workplace samt vara med och driva implementationer inom området. I arbetat ingår också att stötta teamen inom Service desk & Workplace med operativa uppgifter. För att passa i rollen så är det viktigt att du trivs med- och håller dig uppdaterad på trender och förändringar.

Din profil

Vi tror att du är en IT-generalist som har en bred teknisk förståelse, samt har djupare kunskaper inom vissa områden. Du behöver inte kunna allt, men har en teknisk kompetens som gör att du kan komma med lösningar som kan gynna verksamheten. Vi ser gärna att du har koll på områden såsom M365 applications, File services, Mail services, Meeting/chat services, Telephony services, Clients, Mobile devices, Print/Scan, Conference room och Broadcasting.

Krav

  • Högskoleutbildning inom IT eller motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet

  • Goda kunskaper i svenska och engelska. Kunskaper i övriga nordiska språk är meriterande

  • Gedigen erfarenhet av arbete med Workplace-relaterade tjänster

  • Mycket goda kunskaper i Microsofts tech stack med tidigare erfarenhet av Microsoft 365, Active Directory och Azure

  • Du ha också övergripande förståelse för flera, och mycket goda kunskaper kring några specifika tjänster och applikationer såsom SCCM, Intune, SharePoint, OneDrive, Exchange Online, Teams och File services (DFS/DFSR), WDS, MDT, WSUS, RDS, WVD, Citrix, Application proxy och Teamviewer

Arbetstider

8-17. Vi har en hybrid arbetsplats med möjlighet att arbeta hemifrån några dagar i veckan.

Placering

Kungsholmen, Thorhildsplan

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande, så vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor, kontakta gärna Tilda Stenmark tilda.stenmark@thalamus.se eller Camilla Molander camilla.molander@thalamus.se

Keywords: third line, thirdline, 3rd line, ITsupport, IT-support, teknisk support, ittekniker, itteknisk support it-teknisk support, supporttekniker.

Dela detta jobb

Workplace Specialist - Ving Sverige

Thalamus AB