Testare samt testledare  

Har du erfarenhet av att planera eller utföra tester av system eller infrastrukturer? Har du förmågan att se helheten och driva det praktiska arbetet framåt? Kanske har ditt testarbete varit mer av en teknisk karaktär såsom prestandatestning och testautomation eller mer verksamhetsnära som vid slutliga acceptansteser. Vi söker dig som kan stötta våra kunder under testcykelns samtliga faser.  

Jobbeskrivning  

Som konsult kan det bli aktuellt att arbeta med tester i kundens miljö såväl som vår egen interna miljö inom exempelvis applikationsutveckling, förvaltning eller tjänsteleverans.  

Vi jobbar inom flera branscher och erbjuder våra konsulter uppdrag lokalt och inom företaget finns även möjligheter att arbeta med internationella projekt.  

Du ansvarar för att dina arbetsuppgifter utförs med hög kvalitet inom givna förutsättningar. Till din hjälp har du stöttande kollegor som du kan utbyta erfarenhet och kunskap med.   

Vem söker vi?  

Du har flera års erfarenhet av test eller testledning. Du har en relevant teknisk högskolebakgrund såsom systemvetenskaplig utbildning eller civilingenjörsutbildning med datainriktning, alternativt bred dokumenterad erfarenhet inom test och testledning. Du har erfarenhet av hela testcykeln från att jobba med testplanering, testutförande till utvärdering av testresultat. 

Eftersom vi brinner för agila arbetsmetoder så ser vi gärna att du också gör det. Det är meriterande om du har relevanta certifieringar, såsom ISTQB samt Scrum. 

Erfarenhet av konsultroller från offentliga sektor är meriterande. 

Förmåga att se systemet från användarens perspektiv och ambition att åstadkomma ett slutresultat av hög kvalitet är centralt. Vi tror att du som sökande har förmåga att planera, dokumentera och driva/leda testarbetet alternativt förmågor inom tekniskt drivna tester och testautomation.  

Eftersom vi jobbar i team är det viktigt att du trivs med det, och att du har en vilja att dela med dig av din kunskap och dina idéer. Vi värdesätter också att du visar engagemang och är ansvarskännande. Du gör ditt bästa i teamet genom att vara en god kollega.  

Vad erbjuder vi?  

Samarbete, kommunikation och snabb feedback är ledord hos oss.   

Våra styrkor är vår djupa tekniska kompetens, flexibilitet och integritet. Vi erbjuder löpande kompetensutveckling som du själv är med och påverkar. Du har alltid tillgång till företagets samlade kunskapsbas som stöd i ditt arbete.  

Vår vision är att möjliggöra digital transformation för en hållbar värld. 

Vi vill förstås ha roligt på jobbet, och erbjuda en bra balans mellan arbetsliv och privatliv. För oss är gemenskap och sammanhållning viktigt och därför arrangerar vi gärna sociala aktiviteter. Vi har flexibla arbetstider med möjlighet till distansarbete och bra förmåner som exempelvis kollektivavtal och friskvårdsbidrag.  

Om Data Ductus   

Data Ductus är ett modernt, flexibelt företag som erbjuder högkvalitativa IT-tjänster för stora och medelstora företag och organisationer. Vi arbetar nära våra kunder och bygger långsiktiga relationer där våra tjänsteområden är affärsutveckling, systemutveckling, systemintegration samt drift, förvaltning & support. På vårt kontor i Uppsala är vi kring 75 medarbetare.  

Om tjänsten  

Ort: Uppsala  
Omfattning: Heltid  
Tillträde: Enligt överenskommelse  

Frågor  

Kontakta gärna Ludwig Eriksson om du vill veta mer om företaget eller om möjligheten till jobb på Data Ductus. Du når Ludwig enklast på mail: ludwig.eriksson@ductus.se

Ansökan  
Välkommen med din ansökan via www.dataductus.com/careers. Urval sker löpande.  

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.