Senior nätverkstekniker

ÖREBRO 2024-03-29 Flexible workplace Infrastructure

Lediga jobb: Senior nätverkstekniker

Ansök nu

Just nu söker vi en senior nätverkstekniker med minst 5 års erfarenhet och goda kunskaper inom routing och switching. Du erbjuds hjälp med att ta certifieringar.

Dina arbetsuppgifter

Som senior nätverkstekniker så kommer du att sköta uppsättning, drift och support av kundens lokala nätverk. Här kommer du, tillsammans med dina kollegor, att arbeta för att drifta och säkerställa nätverkets funktion. Det innebär att du ibland får släppa det dagliga arbetet för att hantera en eventuell incident.

Du kommer med stort eget ansvar att arbeta i både stora och små projekt med allt från livscykelhantering till beställningar för att uppfylla kundens behov.

Din profil och kvalifikationer

Vi letar efter dig som har utbildning samt arbetslivserfarenhet inom nätverksteknik. Du brinner för området och kanske har samlat på dig certifieringar inom området. Du har minst 5 års erfarenhet och har en bred nätverkskompetens. Du har god kunskap om supporerat element kring nätverksmiljöer avseende av system för managering, övervakning, scriptning och automatisering av deployment av switchar/routrar.

Som person ser vi att du är strukturerad och metodisk. Du behöver vara social och duktig på att samarbeta; en engagerad person kommer alltid att trivas bra i uppdraget!

Du behöver ha goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav

  • Minst fem års arbetslivserfarenhet som nätverkstekniker
  • Goda kunskaper inom routing och switching
  • Erfarenhet av lösningar från någon/några av tillverkarna Cisco, Fortinet, HP, Dell, Palo Alto, VMware eller Check Point
  • Kompetens inom TCP/IP-stacken, Routing/Switching, Brandväggar och WLAN-tjänster
  • Goda kunskaper inom Wireless

Vad vi erbjuder

Vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det – du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

Centric är ett IT-företag med 400 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Varierande arbetsuppgifter

Utvecklas i din karriär

Bra anställningsförmåner

Omge dig med möjligheter på Centric

Att en nätverkstekniker är en vital funktion för ett företag, det vet både du och jag. Ofta söker vi olika typer av nätverkstekniker, så har du en bred erfarenhet av med planering av nätverk eller kanske erfarenhet av konfiguration/programmering av switchar och support eller något annat spännande? Just nu söker vi en senior nätverkstekniker med några års relevant erfarenhet till kundens pågående projekt och förvaltningar. Uppdraget kan variera och omfatta drift, utveckling eller uppgraderingar för att säkerställa krav på säkerhet och funktion.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att fortsätta bygga på din karriär.

Bli en av oss!

  • Hittat ditt nya drömjobb?

    Det är lätt att söka ett jobb på Centric. Läs vidare för att ta reda på allt du behöver veta.

  • Hur ansöker man?

    När du har hittat en tjänst du är intresserad av, klicka bara på "Apply directly", ladda upp ditt CV och det är allt!

  • Ditt CV

    Nu är ditt CV synligt för våra rekryterare. Om din kunskap och erfarenhet passar någon av våra tjänster så kommer vi att kontakta dig.

  • Första mötet

    Vi träffas och får en personligare bild av varandra. Vi går igenom ditt CV och pratar om drömmar och mål.

  • Återkoppling

    Vid en avstämning så delar vi våra intryck och pratar om hur vi går vidare med referenstagning och eventuellt erbjudande. Nu börjar vår gemensamma resa - välkommen till Centric.

Utforska dina möjligheter